To je to što me zanima!

Catherine Zeta-Jones: Michael je rekao sve što je trebao reći

Glumica je istaknula da i ona, kao i njen suprug, podržavaju pokret protiv zlostavljanja žena u Hollywoodu jer su i jedan i drugi već desetljećima u toj industriji
Vidi originalni članak

Mislim da je odlično postupio jer je dao intervju prije no što su optužbe dospjele u javnost. Sve je već rekao, nemam što dodati. Mislim da je bio vrlo jasan. Ne mogu detaljnije objasniti nešto što je njemu jako osobno, rekla je Catherine Zeta-Jones (48). 

SKANDAL OSKAROVCA Bivša zaposlenica: 'Douglas je masturbirao pred mojim očima'

Glumica je istaknula da ona, kao i njen suprug, podržavaju pokret #MeToo. 

- Trenutno se događaju promjene o kakvima prije nekoliko godina nismo mogli ni pričati. Optimistična sam u vezi budućnosti u Hollywoodu. Ja i Michael, kao ljudi koji su jako dugo u ovoj industriji, podržavamo pokret, on kao muškarac, a ja kao žena - rekla je Zeta-Jones. 

Njenog supruga, glumca Michaela Douglasa (78) optužila je bivša zaposlenica da ju je prije 32 godine seksualno uznemiravao. Ona tvrdi da je Douglas pred njom masturbirao te koristio nepremjerene, seksualne riječi dok je vodio privatne razgovore preko telefona. Optužila ga je i da ju je 'ocrnio' u filmskoj industriji, zbog čega nikada nije uspjela ostvariti karijeru.

Glumac je od odvjetnika saznao da jedan američki časopis želi raditi priču o tome, pa im se sam javio i dao je intervju. 

-  Ne znam otkud ovo dolazi. Kaže da ju nikad nisam dodirnuo niti zlostavljao i onda tvrdi ovo. Govorim sada o tome jer su moja djeca prestravljena i misle kako će me se etiketirati kao seksualnog predatora - rekao je Douglas koji tvrdi da su optužbe lažne i 'čista izmišljotina'. 

Catherine Zeta-Jones trenutno promovira svoj film 'Cocaine Godmotheru' u narko-liderici Griseldi Blanco. 

 

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Tigar 74 18.01.2018.

    Gledajući njih dvoje, fizički izgled..nespojivo. “Grijeh“ za relativno još mladu ženu očuvanog izgleda...

  • KusNjega 17.01.2018.

    Michael se liječio od seksa dok je bio u prvom braku. Tada sam prvi put čuo da se netko od toga liječi!

  • kung fu panda 17.01.2018.

    Holivudska posla sad su svi zlostavljani i prave žrtve će biti kao i obično uskoro na stupu srama jar će se ispostavi ti da neke od ovih lažu radi koristi

Komentiraj...
Vidi sve komentare