To je to što me zanima!

Catherine Zeta-Jones oprašta se od Kirka: Već mi nedostaješ

Catherine i Kirk, međusobno su se poštivali, skupa dolazili na javna događanja, nerijetko objavljivali zajedničke fotografije. Na dodjeli Zlatnog globusa 2018. Catherine je odala počast karijeri svog svekra Kirka
Vidi originalni članak

Cijeli Hollywood i filmska industrija opraštaju se od legendarnog Kirka Douglasa, koji je preminuo u 104. godini. Tužnu vijest priopćila je njegova obitelj. Supruga Kirkovog sina Michaela Douglasa (75), glumica Catherine Zeta-Jones (50), javno se oprostila od svekra. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moj dragi Kirk, voljet ću te do kraja života. Već mi nedostaješ. Lijepo spavaj - napisala je Catherine uz fotografiju s Kirkom. 

Catherine je imala lijep odnos s Kirkom. Međusobno su se poštivali, skupa dolazili na javna događanja, nerijetko objavljivali zajedničke fotografije po društvenim mrežama.. 

Na dodjeli Zlatnog globusa 2018. godine Catherine je odala počast karijeri Kirka Douglasa, s kojim je tad izašla na pozornicu.

- Mog svekra, ovu živuću holivudsku legendu Kirka, je 1991. prepoznalo Udruženje pisaca u Americi zbog njegove uloge u zatvaranju 'holivudske crne liste' zbog koje je nekima bio uskraćen rad u filmskoj industriji - rekla je tad. Kirk je pomogao ukinuti crnu listu na kojoj su se nalazili djelatnici iz filmske industrije koje su optužili za povezanost s komunizmom.

Douglas se tad skromno osvrnuo na riječi svoje snahe. 

- Sve si rekla. Napravio bih govor, ali nisam htio sve to reći. Nisam te mogao pratiti - rekao je legendarni glumac.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • beemaja 07.02.2020.

    Kirk je bio glumčina i pol! Legenda!

  • Malnar 06.02.2020.

    Prco bih ju do besvjesti

  • _Varešak_ 06.02.2020.

    Dobra mu nevista.

Komentiraj...
Vidi sve komentare