Show

Komentari 60

Catherine Zeta-Jones oprašta se od Kirka: Već mi nedostaješ

Catherine Zeta-Jones oprašta se od Kirka: Već mi nedostaješ

Catherine i Kirk, međusobno su se poštivali, skupa dolazili na javna događanja, nerijetko objavljivali zajedničke fotografije. Na dodjeli Zlatnog globusa 2018. Catherine je odala počast karijeri svog svekra Kirka

Cijeli Hollywood i filmska industrija opraštaju se od legendarnog Kirka Douglasa, koji je preminuo u 104. godini. Tužnu vijest priopćila je njegova obitelj. Supruga Kirkovog sina Michaela Douglasa (75), glumica Catherine Zeta-Jones (50), javno se oprostila od svekra. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Moj dragi Kirk, voljet ću te do kraja života. Već mi nedostaješ. Lijepo spavaj - napisala je Catherine uz fotografiju s Kirkom. 

Catherine je imala lijep odnos s Kirkom. Međusobno su se poštivali, skupa dolazili na javna događanja, nerijetko objavljivali zajedničke fotografije po društvenim mrežama.. 

Na dodjeli Zlatnog globusa 2018. godine Catherine je odala počast karijeri Kirka Douglasa, s kojim je tad izašla na pozornicu.

- Mog svekra, ovu živuću holivudsku legendu Kirka, je 1991. prepoznalo Udruženje pisaca u Americi zbog njegove uloge u zatvaranju 'holivudske crne liste' zbog koje je nekima bio uskraćen rad u filmskoj industriji - rekla je tad. Kirk je pomogao ukinuti crnu listu na kojoj su se nalazili djelatnici iz filmske industrije koje su optužili za povezanost s komunizmom.

Douglas se tad skromno osvrnuo na riječi svoje snahe. 

- Sve si rekla. Napravio bih govor, ali nisam htio sve to reći. Nisam te mogao pratiti - rekao je legendarni glumac.

Najčitaniji članci