To je to što me zanima!

Catwalk pred Saborom: Tko je prošao, a tko pao modni test?

S obzirom na to da su se dame i gospoda vratili na posao, upitali smo modnu stilisticu Ivanu Bilandžiju Billy da nam prokomentira kreacije u kojima su se našli naši modno osviješteni i neosviješteni zastupnici
Vidi originalni članak

Nakon ljetne stanke zastupnici su se danas vratili u saborske klupe. Dobili su nove udobne fotelje kako bi im boravak u Saboru bi što bezbolniji. I predstavili su svoja nova modna izdanja. Kad je riječ o modnim odabirima naših zastupnika, bilo je živopisno kao i uvijek.

POGLEDAJTE VIDEO: Plenković se nije rukovao s Milanovićem zbog korone

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, većina ih je igrala na sigurno. Klasične duge haljine, sakoi i štikle prevladavali su kod saborskih dama, dok su se njihovi muški kolege odlučili na plava i crna odijela.

Za komentar modnih stylinga naših modno osviještenih i neosviještenih saborskih zastupnika pitali smo modnu stilisticu Ivanu Bilandžiju Billy.

- Anamarija Blažević je odabrala generalno nelošu kombinaciju, no smatram da je odabir samog materijala malo 'prednevni'. Bez obzira na to, vrlo je dobar odabir kroja za malo jaču ženu - kaže Billy. Marijana Petir odlučila se na haljinu 'denver' plave boje.

- Pomalo presvečanu haljinu pokušala je staviti u neku ozbiljniju formalnu konotaciju, no ne baš sretno. Mogla je onda bez sakoa i svakako bez goleme torbe u istoj boji, potpuno suvišno.

Ružica Vukovac je najosvještenija na saborskoj modnoj sceni. Odlučila se za vintage haljinu.

- Odličan model haljine, no definitivno ne na njoj. Veličina i visina ramena skratili su joj torzo, prsa samim time izgledaju nezgodno, a s obzirom na ten i boja haljine je promašena jer djeluje isprano bez ikakvog akcenta. A ni stil kose nije baš najsretniji jer nema volumena i u fokusu je samo čelo - kaže Billy.

Dalija Orešković može se pohvaliti besprijekornom linijom. No Billy nije najsretnija njezinim modnim odabirom.

- S obzirom na liniju mogla bi si priuštiti puno zanimljivije komade odjeće i puno modernije linije jer u ovom kostimu izgleda kao konzervativna tajnica - smatra Billy. Vesna Bedeković odlučila se za maxi haljinu.

- Nije loše, no nije ni fenomenalno, klasično i korektno, no osobna zamjerka je što haljina izgleda kao ljetna maxi oprava - kaže Billy.

- Muškarci korektni i klasični kao i uvijek, ali svaki drugi ili treći ima ozbiljan problem s čvorovima, odnosno vezivanjem kravata, upravo poput Arsena Bauka - smatra Billy.

KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA Bračni par Raspudić držao se za ruke pa pozirao ispred Sabora

Kako bilo, prvog dana nakon povratka s odmora nitko nije pretjerano razočarao, ali nitko nije ni oduševio. Bit će vremena i za to. Naravno, ako budu dolazili na posao...

 

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • čovik-s-juga 03.09.2020.

    Očaj !

  • dejo36 03.09.2020.

    Petirka i treba stediti, godine idu i ono sto je dosad uspijela dobivala besplatno uskoro ce morati placati.A voli....

  • Little Tut 03.09.2020.

    Ovu Daliju kao da su vampiri isisali, kapi krvi u njoj nema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare