To je to što me zanima!

Cecin bivši dečko poseksao se sa starletom Stanijom na plaži

Vladimir Vuksanović svega nekoliko dana nakon ulaska u show pokazao je da ima nezasitan seksualni apetit. Sa Stanijom Dobrojević poseksao se na pješčanoj plaži
Vidi originalni članak

Hrvatsko-srpska inačica reality showa 'Survivor' snima se u Kostariki. Jedan od sudionika showa je bivši dečko turbofolk zvijezde Svetlane Ražnatović Cece (38), Vladimir Vuksanović. Ljepotan je svega nekoliko dana nakon ulaska u show pokazao da ima nezasitan seksualni apetit. Poseksao se na plaži sa starletom Stanijom Dobrojević, piše srpski Kurir

- Prvo su dobacivali jedno drugom, kao da su si davali nekakve signale, a zatim se Vlada izdvojio od ostatka ekipe. Samo dvije minute kasnije u istom pravcu otišla je i Stanija - rekao je izvor iz produkcije 'Survivora' za Kurir.

Zaljubljeni par nitko nije slijedio na plažu, no jasno su mogli vidjeti što rade jer ih je obasjavala mjesečina. Nakon pola sata vratili su se k ostalim natjecateljima vidno zadovoljni i nasmijani. Zadirkivali su ih, no oni nisu marili.

- Pogledi, razgovori, grljenje, sve je ukazivalo na ovakav slijed događaja. Ipak, čudno je da nisu pričekali bar da se show zahukta - dodaje izvor. 

Stanja i Vladimir navodno su 'mutili' i prije ulaska u reality show. Nekoliko puta su ih fotografirali dok su se zabavljali na beogradskim splavima, no oni nisu htjeli komentirati svoj odnos. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • AnonymAnus 16.03.2012.

    neka je, zenska je komad i po, i ja bi je na mjesecini........ i na suncu, i u hladu, na kokosovom drvetu:))))

  • beskywtf 20.01.2012.

    Sex , Justin Bieber i Cristiano Ronaldo To je to sto me zanima 24sata :D

  • filip88 19.01.2012.

    glavna vijest ahahaha,nikad cuo ni za njega ni za nju ,a jos manje zelim cuti kako su se oni jebavali

Komentiraj...
Vidi sve komentare