To je to što me zanima!

Cecin bivši tijekom 'Survivora' seksao se sa zauzetom Aleks

Maneken Vladimir Vuksanović (24) i makedonska Playboyeva zečica iskradali su tijekom snimanja showa kako bi mogli uživati u strastvenoj vezi, piše srpski Press
Vidi originalni članak

Bivši dečko Cece Ražnatović tijekom snimanja Survivora započeo je vezu s Aleksandrom Nakov (22), piše srpski Press. Maneken Vladimir Vuksanović (24) i makedonska Playboyeva zečica iskradali su se kako bi mogli uživati u strastvenoj vezi koja je započela na Kostariki.

Nakon povratka u Srbiju maneken se prijateljima pohvalio kako će snimanje showa najviše pamtiti po vezi sa zavodljivom Aleksandrom koja je već nekoliko godina u vezi. Par se zbog toga trudio ne pokazivati emocije pred kamerama iako je većina natjecatelja znala za njihovu aferu.

- Aleksandra i Vlada su na Kostariki bili veoma privrženi jedno drugom i koristili su svaku priliku da se osame i uživaju u strastvenoj vezi. Kad bi se kamere ugasile, njihov odnos je postajao drugačiji. Iako su pokušavali sakriti emocije, nije bilo teško zaključiti da među njima ima nešto više od prijateljstva. Mnogi kažu da su se njih dvoje potpuno prepustili emocijama u divljini Kostarike - otkrio je izvor i dodao da je Aleksandra imala ljubomorne ispade kada bi neka od natjecateljica pokazala naklonost prema njemu.

Vladimir, kojeg su neke od natjecateljica opisale najpoželjnijim sudionikom showa, na Kostariki je navodno imao i ljubavnu aferu sa starletom Stanijom Dobrojević.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • Kocho 19.03.2012.

    Mali ga meće ko Dule Savić...

  • troma1 12.03.2012.

    samo nek se ševe,to je zdravo i krščanski

  • thebestgirl 06.03.2012.

    oni koji ovo komentiraju,znači da ih takve stvari i zanimaju:dragi moji;svi se danas sexaju sa svima pa šta nebi i oni;nitko nije svet osim majke terezije!!!!!uživajte u životu i prestanite se opterećivati tko se s kim,kada i gdje:.:ki$$$$

Komentiraj...
Vidi sve komentare