To je to što me zanima!

Čeka ga zatvor: Cuba Gooding Jr. optužen za fizičko nasilje

Nepoznata žena prijavila je slavnog holivudskog glumca policiji. Navodi da ju je Cuba Gooding Jr. hvatao za grudi u jednom njujorškom klubu, a potom ga je prijavila policiji...
Vidi originalni članak

Policija u New Yorku ovog je tjedna dobila prijavu protiv glumca Cuba Gooding Jr.-a (51) koji je navodno, seksualno napao nepoznatu ženu u  baru 'Magic Hour Rooftop Bar and Lounge'. Cijeli incident dogodio se u večernjim satima, a američki glumac zbog fizičkog napada možda završi iza rešetaka. 

- Mogao bi biti uhićen. Na detektivima je da odluče kako će nastaviti - rekao je izvor za strane medije. 

PREDOZIRAO SE? Pjevač Cuba Gooding Senior pronađen je mrtav u svom autu

Ime žene koja optužuje glumca, nije navedeno, a ima oko 30 godina. 

Oskarovac se pojavio u brojnim filmovima, uključujući 'Jerry Maguire', 'Časni ljudi', 'Radio', 'Žestoki momci'. Ulogom u 'The People v. O.J. Simpson' nominiran je 2016. za Emmy Awards.

Gooding Jr. je u privatnom životu proživljavao teške trenutke posljednjih nekoliko godina. Nakon 22 godina braka, 2017. razveo se od učiteljice Sare Kapfer (50) s kojom je bio u vezi u od srednje škole i imaju sinove Spencera (25) i Masona (22) te kćer Piper (14). Nekoliko mjeseci nakon razvoda, pronašli su njegovog oca, pjevača i glumca Cuba Goodinga Sr. mrtvog u autu.

POGLEDAJTE VIDEO:
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

POZNATA LJEPOTICA U ŠOKU: Njezin muž prevario svoju trudnu djevojku s njom

Idi na 24sata

Komentari 4

  • cobi 12.06.2019.

    I u cemu je problem?Treba joj love?

  • Brick 12.06.2019.

    A što je s onom na Youtubu koja je išla po putu i hvatala muškarce za onu stvar? Ako nije namještaljka onda i nju u zatvor.

  • 12.06.2019.

    nije mi bio nikad drag .ceka ga zatvor

Komentiraj...
Vidi sve komentare