To je to što me zanima!

Čeka svog princa: Ratajkowski pozirala potpuno gola na konju

Njene umjetničke fotografije za koje se ispostavilo da su snimljene još prošlog ljeta za časopis 'Harper's Bazaar' pojavile su se na društvenim mrežama, a ubrzo je objavljen i video gole manekenke
Vidi originalni članak

Emily Ratajkowski (25) opet se skinula, a ovog puta pozirala je na vrlo neobičnom 'terenu'. Naime, ljepotica se 'fotkala' kao od majke rođena za snimanje jednog editorijala te je tom prigodom zajašila bijelog konja.

Njene umjetničke fotografije za koje se ispostavilo da su snimljene još prošlog ljeta za časopis 'Harper's Bazaar' pojavile su se na društvenim mrežama, a ubrzo je objavljen i video.

 

Manekenka koja se proslavila u spotu Robina Thickea za hit 'Blurred Lines' često pozira gola. Prošlog mjeseca prošetala je plažom u toplesu, a nekoliko dana prije toga na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je grudi jedva prekrila rukama.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 👫💏💑Slatko volim H.👫💏💑 20.12.2016.

    pokaže sise u spotu, napumpa usne, navodno joj procuri gole slike na netu, pokaže i ( I ) , napumpa opet usne, dobi ulogu u filmu gdje progovori par rečenica na očajnom engleskom,s glumom nema veze, i eto je u 25oj na konju...vrh vrhova, ja je jedino po tom pamtim i ničim više pametnim

  • user_466085 20.12.2016.

      **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi drugi korisnici portala. Lp

  • Rafo 20.12.2016.

    A konj uživa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare