To je to što me zanima!

Celebrity Big Brother: Dan žena i prvi vikend izazova

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Veliki brat iznenadio je stanarke u kući i donio im cvijeće. Transseksualku Salome je ganulo što je i ona dobila buket kao pripadnica 'ljepšeg spola'
Vidi originalni članak

Od ranog jutra u “zvjezdanoj” BB kući orila se glazba. Sandi je dokazao zašto misli da je gitara “njegov produženi ekstremitet” jer stalno svira. I dok se Ivi i Ivici repertoar svidio pa su čak i zaplesali, Neven mu je dobacivao da stalno pjeva “o nekakvim Majama i Brankama”. Veliki brat je odlučio iznenaditi dame povodom Dana žena. Dobile su cvijeće, a najviše mu se veselila Salome jer ju je ganulo da je i ona dobila poklon za Dan žena. To je nagnalo komičarku Marinu da zeza Marka i Nevena.
- A zašto je Marina dobila cvijeće? - uzvratio joj je Neven.
Stanari su dobili prvi vikend-izazov - provlačenje kroz prepreke. Kladili su se na 50 posto. Budući da nemaju budžet nego vremensko ograničenje u kojemu mogu “grabiti” namirnice u špilji, ako uspješno izvrše zadatak povećat će vrijeme. Nisu se “pretrgli” u vježbanju izazova.

NEVEN JE GLAVNO 'PRIGOVARALO'
Otkad je ušao u kuću, “povratnik iz Hollywooda” Neven Ciganović stalno nešto gunđa. Čini se da mu baš ništa ne odgovara. Nikako mu se nije svidjelo što nema ormara i što odjeću mora držati u krevetu. Zatim je i krevetu našao zamjerku.
- U tako malom krevetu nisam spavao od škole, a to je bilo davno - rekao je ogorčeni Neven. Poslije mu je bilo dosadno jer ukućani ništa ne rade. Nije mu se svidio ni Sandijev repertoar.

DANIJELA PREUZELA BRIGU O PREHRANI STANARA
Zvjezdani stanari nemaju običnu trgovinu s namirnicama nego Alibabinu špilju. Ondje im je Veliki brat spremio mnoge delicije, ali da bi ih dobili, moraju slijediti pravila. U špilji ne smiju biti dulje od 10 minuta u tjedan dana. U nabavku namirnica može samo jedna osoba. Prva je u nabavku išla mama Danijela. Ivica Kovačević je stajao na vratima i dovikivao što još treba uzeti.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Tinami 11.03.2008.

    Vidjeh samo jedan kadar tog selebritibigbradera i to kad je ciganović bio u njemu. Tip izgleda kao da je rezident Muzeja voštanih figura!

  • dyana001 10.03.2008.

    i mene bi ganulo da sam dobila cvijeće a da sam na Salominom mjestu...........

  • scara 09.03.2008.

    a tko ne bi gundjao?ne mogu se niti zamisliti da moram biti u nekakvoj emisiji i raditi sve po pravilima, i jos da imam svakakve sustanare?show, show? sandi debil, salome-transeksualac, marko peder, marina lezba, danijela retardirana, ivica zatucan, iva-kako se moze prenemagati i glumatati srecu....kog sam izostavila?

Komentiraj...
Vidi sve komentare