To je to što me zanima!

Celine Dion (42) napokon je trudna: Rodit će blizance

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Šesti pokušaj umjetne oplodnje urodio je plodom i pjevačica Celine Dion trudna je već 14 tjedana. Spol bilzanaca saznati će tek za mjesec dana
Vidi originalni članak

Nakon što se po šesti put podvrgla umjetnoj oplodnji, Celine Dion (42) je zatrudnjela, piše časopis People. Pjevačica i njen suprug Rene Angelil (68) imaju devetogodišnjeg sina Rene-Charlesa.
Glasnogovornica Celine Dion, Kim Jakwerth, potvrdila je da je pjevačica trudna 14 tjedana te da nosi blizance. Spolove će saznati slijedeći mjesec.
- Celine se nada da će trudnoću iznijeti bez poteškoća. Usrećilo bi je i jedno dijete, a kad je čula da nosi blizance bila je presretna - rekao je Rene Angelil. Celine je bila trudna i prošle godine, ali je trudnoća završila pobačajem.
- Nismo htjeli ostaviti dojam da smo kao yo-yo; trudna sam, nisam, trudna sam, nisam. Zato nismo odmah objavili da sam imala pobačaj, ali nažalost jesam - objasnila je tada Dion.
Uz pobačaj, pjevačici je lani i suprug obolio od raka, ali ona nije odustala od želje da rodi još djece. U veljači ove godine gostujući u showu ''Oprah'' rekla da neće odustati od trudnoće i to joj se, očito, isplatilo.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • šamar 31.05.2010.

    znam da je prozivjela dosta toga i da joj je velika zelja puno djece tako da mi je ovo bas lijepa vijest...sretno

  • zadari ja 31.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • pipi-duga-čarapa 31.05.2010.

    obožavam Celine Dion,sretno vam bilo!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare