To je to što me zanima!

Celine Dion će u svibnju 2021. zapjevati u zagrebačkoj Areni

Sigurna sam da ćemo zajedno i ovo prebroditi i nadoknaditi izgubljeno vrijeme. Nedostaju mi koncerti. Jedva čekam ponovno pjevati sa svima vama, poručila je pjevačica
Vidi originalni članak

Pjevačica Celine Dion (52) dolazi u Arenu Zagreb 22. svibnja 2021. Koncert u Zagrebu dio je velike svjetske turneje 'Courage', koja je započela 18. rujna u Quebecu, a čiji je europski dio odgođen zbog mjera opreza koje se poduzimaju u svrhu prevencije širenja zaraze korona virusom.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Dvorane u Areni bile pretvorene u smještaj za bolesnike'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nadala sam se da ćemo se ove godine vratiti na pozornicu, ali u ovom trenutku zdravlje i sigurnost su prioritet svima. Cijeli svijet prolazio je kroz jako težak period tijekom pandemije i moje su misli sa svima koji su osjetili patnju. Sigurna sam da ćemo zajedno i ovo prebroditi i nadoknaditi izgubljeno vrijeme. Nedostaju mi koncerti. Jedva čekam ponovno pjevati sa svima vama. Ostanite zdravi i pozitivni, vidimo se u svibnju 2021. u Zagrebu - izjavila je Celine. 

Europski dio turneje 'Courage' započet će 19. ožujka u Parizu i uključivat će ukupno 32 grada. Za produkciju zagrebačkog koncerta, uz Star produkciju, zadužen je i Concerts West / AEG Presents.

- Briga za zdravlje i sigurnost naše publike predstavlja apsolutni prioritet u ovom razdoblju i to je razlog da smo se u pregovorima s menadžmentom trudili da novi datum bude što kasnije. Smatram da je za istinsko uživanje u događajima kao što je koncert Celine Dion, normalizacija životnih prilika nužan preduvjet. Upravo koncert u zagrebačkoj Areni predstavlja jedinstvenu priliku za doživjeti nastup ove velike glazbene dive prije njenog povratka nastupima u Las Vegasu. Pozivamo sve obožavatelje koji su kupili ulaznice za ovaj ekskluzivni glazbeni događaj da iste sačuvaju jer će one vrijediti za novi datum. Celine Dion svjetska je zvijezda i ime koje desetljećima asocira na izniman glas, odličnu glazbu i hitove koji se ne zaboravljaju. Stoga, ne sumnjam kako će koncert 22. svibnja 2021. u zagrebačkoj Areni zauzeti posebno mjesto u sjećanju svih ljubitelja vrhunske glazbe - poručio je direktor Star produkcije Alen Ključe.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • narf 10.06.2020.

    Čačkalica!

Komentiraj...
Vidi sve komentare