Obavijesti

Show

Komentari 3

Celine Dion će u svibnju 2021. zapjevati u zagrebačkoj Areni

Celine Dion će u svibnju 2021. zapjevati u zagrebačkoj Areni
2

Sigurna sam da ćemo zajedno i ovo prebroditi i nadoknaditi izgubljeno vrijeme. Nedostaju mi koncerti. Jedva čekam ponovno pjevati sa svima vama, poručila je pjevačica

VIDEO

Pjevačica Celine Dion (52) dolazi u Arenu Zagreb 22. svibnja 2021. Koncert u Zagrebu dio je velike svjetske turneje 'Courage', koja je započela 18. rujna u Quebecu, a čiji je europski dio odgođen zbog mjera opreza koje se poduzimaju u svrhu prevencije širenja zaraze korona virusom.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Dvorane u Areni bile pretvorene u smještaj za bolesnike'

Pokretanje videa...

00:55

- Nadala sam se da ćemo se ove godine vratiti na pozornicu, ali u ovom trenutku zdravlje i sigurnost su prioritet svima. Cijeli svijet prolazio je kroz jako težak period tijekom pandemije i moje su misli sa svima koji su osjetili patnju. Sigurna sam da ćemo zajedno i ovo prebroditi i nadoknaditi izgubljeno vrijeme. Nedostaju mi koncerti. Jedva čekam ponovno pjevati sa svima vama. Ostanite zdravi i pozitivni, vidimo se u svibnju 2021. u Zagrebu - izjavila je Celine. 

Europski dio turneje 'Courage' započet će 19. ožujka u Parizu i uključivat će ukupno 32 grada. Za produkciju zagrebačkog koncerta, uz Star produkciju, zadužen je i Concerts West / AEG Presents.

- Briga za zdravlje i sigurnost naše publike predstavlja apsolutni prioritet u ovom razdoblju i to je razlog da smo se u pregovorima s menadžmentom trudili da novi datum bude što kasnije. Smatram da je za istinsko uživanje u događajima kao što je koncert Celine Dion, normalizacija životnih prilika nužan preduvjet. Upravo koncert u zagrebačkoj Areni predstavlja jedinstvenu priliku za doživjeti nastup ove velike glazbene dive prije njenog povratka nastupima u Las Vegasu. Pozivamo sve obožavatelje koji su kupili ulaznice za ovaj ekskluzivni glazbeni događaj da iste sačuvaju jer će one vrijediti za novi datum. Celine Dion svjetska je zvijezda i ime koje desetljećima asocira na izniman glas, odličnu glazbu i hitove koji se ne zaboravljaju. Stoga, ne sumnjam kako će koncert 22. svibnja 2021. u zagrebačkoj Areni zauzeti posebno mjesto u sjećanju svih ljubitelja vrhunske glazbe - poručio je direktor Star produkcije Alen Ključe.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac