To je to što me zanima!

Celine Dion optužena je za najveću 'muzičku uvredu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Obrada velikog hita grupe AC/DC "You shook me all night long" proglašena je najgorom u povijesti prema izboru britanskog časopisa Total Guitar
Vidi originalni članak

Kanadska pjevačica Celine Dion (40) svojom je obradom pjesme hard-rock banda AC/DC "You Shook Me All Night Long" optužena za najveću "muzičku uvredu" a njezina je interpretacija pjesme, prema časopisu Total Guitar, proglašena "oskvrnućem".
Dion nije snimila svoju verziju te pjesme već ju je zajedno s Anastaciom izvela prije šest godina na koncertu u Las Vegasu.
Jedan od komentara onih koji su na YouTubeu to vidjeli i čuli glasi: "Jadne moje uši". Drugo mjesto na toj ljestvici najgorih obrada pripalo je Girls Aloud/Sugarbabes za interpretaciju pjesme "Walk This Way" (Run DMC i Aerosmith).
Najboljom obradom proglašena interpretacija Jimija Hendrixa pjesme "All Along the Watchtower" Boba Dylana.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • fax 04.07.2008.

    bravo black25, slazem se

  • black25 23.06.2008.

    Ti se slažeš samnom,a ja s tobom lolita:) Inače, meni je to pomalo smiješno. Da je kojim slučajem izašao ovaj članak i video, ali s naslovom \"Vrhunska obrada poznatog hita\" većina ljudi bi se složila s tim.. Čista jeftina manipulacija. U globalu, koliko je danas kvalitetne muzike? Što obrada što originala? Minimum. Stvar i je u tome da se nešto razviče, gadno izreklamira i onda to široke mase uzmu zdravo za gotovo. Mislim, mene doslovno ubija barem 80% onoga što nam se kroz radio program i tv emisije plasira s američke glazbene svene. Što je ono...? Za mene je to teški šund i smeće. Ali, netko uloži u curu kao ona Rihanna (jel se tako piše?), napumpa joj sise, ispumpa butine, ušminka, isfrizira, našara pjesmuljak Umbrella, masno potplati da se pušta i evo ti ekstra hita. Tako da danas nekoga posebno izdvajati pod pojam \"glazbene uvrede\" je totalno bezveze..Lakše je izdvojiti ne-uvredu.

  • user_23467 23.06.2008.

    Uopće nije loše. Nema previše veze s originalom, ali iskreno - da ne znate kako zvuči originalna verzija, bi li ovo bilo baš tako loše? Normalno je da će pjesmu obraditi u svom stilu pjevanja...Slažem se s black25, puuuno bolje od primjerice Britney i njenog konstantnog stenjanja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare