To je to što me zanima!

Celzijus izbacila stražnjicu, a hejteri napali: 'Seljačka si...'

Naravno, bilo je i onih koji smatraju kako Celzijus izgleda kao djevojka s naslovnice, a neki su komentirali kako bi pjevačica izgledala odlično i u ronilačkom odijelu
Vidi originalni članak

Nives Celzijus (38) jedna je od onih javnih osoba koja negativne komentare na društvenim mrežama nikada ne briše. Nakon što je objavila fotografiju na kojoj u prvi plan stavlja bujne atribute, nekoliko hejtera komentiralo je kako je njezino ponašanje degutantno. 

- Ja te više ne pratim. Koliko ti je rit velika i koliko u sebi nosiš seljačkog - samo su neki od komentara ispod fotografije. No, niti Nives im nije ostala dužna pa je odmah odgovorila: 'Pa ti gledaj u peseka'. 

Naravno, bilo je i onih koji smatraju kako Celzijus izgleda kao djevojka s naslovnice, a neki su komentirali kako bi pjevačica izgledala odlično i u ronilačkom odijelu. 

Nakon karantene, Nives je prvo otišla na sređivanje noktiju jer ih je uništila sređujući terasu. 

- Bila sam kod moje drage kozmetičarke Tanje i to je bio moj prvi i jedini izlazak iz kuće, ako ne računam svakodnevno trčanje u večernjim satima. Jedva sam čekala da popravim noktiće koje sam potpuno uništila sređujući terasu. Šmirglanje 50-ak kvadrata terase ostavilo je dosta traga na mojim noktima, ali sad su opet lijepi i uredni - pohvalila se.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 64

  • iiiih 19.05.2020.

    Svi mi znamo da ona nema guzu. Kad se neka baba naguzi ima isto guzu. Ovo je definitivno fotosopirano, samo cemu to? Pogledajte bilo koji klip i vidjet ce te da nema guzu, pogotovo ne ovaku kao na slici 😆

  • Fajlpz 19.05.2020.

    Pa ona mora naručivati posebno rađene stolice za ovoliki tur.

  • bolna_istina 18.05.2020.

    Dijagnoza F zakaj si mi obrisal komentar sam te strefil u šifce?

Komentiraj...
Vidi sve komentare