To je to što me zanima!

Celzijus u mini topu pokazala ravan trbuh: 'Otkrij nam tajnu'

Nives svojim oblinama privlači pažnju obožavatelja. Njezine fotografije na društvenim mrežama nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Sada je ponosno pokazala trbuh, a komentari na njezinu liniju su 'prštili'
Vidi originalni članak

Bujne obline uvijek stavlja u prvi plan, a komentari na društvenim mrežama samo se nižu. Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (39) u provokativnim modnim kombinacijama zna kako privući pažnju, a posljednjom objavom istaknula je kako je ponosna na svoju liniju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pozirala je u kratkom topu i trapericama koje je malo spustila kako bi pokazala ravan trbuh.

- Tko još obožava svoj trbuh ujutro? - pitala je Celzijus svoje pratitelje u opisu pored objavljene fotografije. Između ostalih, vitku liniju pohvalile su joj pjevačica Žanamari Perčić (39) i influencerica Sonja Kovač (36).

- Još malo podigni majicu, otkopčaj još jedan gumb na trapericama - šalili su se drugi i poručili joj neka im otkrije tajnu kojom postiže tako ravan trbuh.

U VRUĆIM HLAČICAMA Nives objavila seksi fotku pa se požalila: 'Želim visoke Celzijuse'

Nives sa svojih gotovo 400.000 pratitelja na Instagramu svakodnevno dijeli fotografije. Pokazuje što radi, gdje ide... A nedavno je priznala kako joj nedostaje ljeto i visoke temperature. Prisjetila se toplijih dana fotografijom u vrućim hlačicama i žutom topu.

Svojim fotografijama Celzijus nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a u komentarima joj se muškarci često upucavaju. No Nives vješto skriva je li ipak pronašla onog pravog. Nedavno je otkrila kakvi muškarci mogu privući njezinu pažnju.

- Kada je fizički izgled u pitanju, volim visoke, tamnokose muškarce, sportske građe, no ono što mi je primarno jest osjećaj opuštenosti koju izaziva u meni. Volim duhovitost, elokventnost, suosjećajnost, samosvjesnost, muškarca bez tragova samodopadnosti. I pismenost mi je vrlo bitna. Ništa me lakše ne ohladi od nepismenih muškaraca - objasnila je Celzijus. 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 96

  • ) () + 06.02.2021.

    Nives je bomba pusti priču šta jest jest

  • EdgarAllanP 06.02.2021.

    čang šlang

  • 06.02.2021.

    Jedna ima kakvu takvu karijeru i burnu, donekle nemoralnu prošlost a druga prodaje mandarine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare