To je to što me zanima!

Cersei otkrila kako bi izbrisana scena možda sve promijenila...

Lena Headey, koja je u 'Igri prijestolja' glumila omraženu kraljicu Cersei, otkrila je da postoji izbrisana scena iz sedme sezone, koja bi njezin lik možda prikazala u drugom svjetlu...
Vidi originalni članak

Iako je posljednja epizoda popularne 'Igre prijestolja' emitirana prije mjesec dana, brojni fanovi i dalje se ne mogu pomiriti s načinom na koji je završila serija koju su pratili osam godina.

Lena Headey (45), koja je u seriji glumila kraljicu Cersei, jednog od najomraženijih likova, otkrila je da postoji izbrisana scena koja bi njezin lik možda prikazala u drugom svjetlu i objasnila neke postupke koje je Cersei učinila.

Lena je na jednoj konvenciji u Münchenu otkrila da je Cersei izgubila dijete koje je začela s bratom Jamiejem Lannisterom. Pobačaj koji se dogodio krajem sedme sezone bio je snimljen, ali je ta scena na kraju izrezana iz serije. 

- Ta mi je scena bila draga jer mislim da bi je prikazala drugačije - rekla je Lena. 

Glumica je već ranije otkrila da nije bila baš zadovoljna načinom na koji je Cersei umrla. 

ŠOKANTNI REZULTATI Igra prijestolja: Muški likovi su govorili 3 puta više od ženskih

- Htjela sam bolju smrt za nju. Razmišljala sam o tome kako će umrijeti jer u ovoj seriji možete otići na brojne načine. Bila sam pomalo razočarana. No, mislim da nikako nisu mogli zadovoljiti sva očekivanja, što god da su učinili - kazala je glumica.

Inače, Cersei Lannister umrla je tako što je s bratom Jamiejem ostala zakopana pod ruševinama nakon što se utvrda srušila na njih.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NAJGORI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi nikako ne idu skupa

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare