To je to što me zanima!

Cetinski pred Doru: 'Kredit sam uzeo da mogu to sve financirati'

Pred subotnju izvedbu na Dori pjevač je priznao kako je čak i potražio financijsku pomoć, a sve ne bi li s Kikijem Rahimovskim ostvario priželjkivani rezultat
Vidi originalni članak

Tony Cetinski (51) i Kristijan Kiki Rahimovski (39) ove će subote, 13. veljače, zajedno nastupiti na Dori s pjesmom 'Zapjevaj, sloboda je', koju autorski potpisuje Rahimovski. O svojim očekivanjima i detaljima nastupa Cetinski je govorio za IN Magazin

POGLEDAJTE 24 PITANJA S NINOM KRALJIĆ USUSRET DORI 2021.:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

-  Znači, da je normalno doba, da nije korone i svega ovog što nam se desilo, ne znam bih li se toliko potrudio i uložio financijskih sredstava. Uzeo sam kredit! Uzeo sam kredit da mogu to sve financirati. Angažiran je nastup, angažirana je tematika, na kraju krajeva pjesma nije spora, dobra je, ima dosta ritma, dosta je energična - najavio je Cetinski.

Sam naslov pjesme mnoge je zaintrigirao i pitaju se o čemu li će Tony Cetinski s Rahimovskim ustvari pjevati na Dori, a on je djelomično odlučio pojasniti.

- O slobodi! Ali ne samo kao jedan tip slobode. Svi tipovi slobode! Sloboda je, htjeli - ne htjeli, glavna tema ovih vremena - objasnio je Tony, koji je posljednjih mjeseci nerijetko medijske stupce punio i svojim stavovima protiv cijepljenja. 

DAJE NADU Tony Cetinski o Dori: ‘Trolovi, naša pjesma govori o slobodi...'

Cetinski je pred subotnju izvedbu na Dori najavio kako vjeruje u pjesmu, a iskusni Tony Hrvatsku je već jednom predstavljao na Eurosongu. Bilo je to 1994. s pjesmom 'Nek ti bude ljubav sva'. U Irskoj je tada osvojio 16. mjesto. 

Idi na 24sata

Komentari 71

  • ivan lantran 10.02.2021.

    To su takve licnosti...da su navikli trosit jer su oni kao zvijezde...a kad zagusti vidi se kakvi su odma kukaju....pa tko nas obicne radisne ljude pita kako nama...sa kreditima tko ih ima...mi sutimo i neobjavljivamo u javnost...ne zalim ih nimalo.

  • 10.02.2021.

    Klošar..

  • željeno korisničko ime 2 09.02.2021.

    Mene više zanima što doc. dr. Cetinski misli o Astra Zenecinom cjepivu. Hvala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare