Show

Komentari 71

Cetinski pred Doru: 'Kredit sam uzeo da mogu to sve financirati'

Cetinski pred Doru: 'Kredit sam uzeo da mogu to sve financirati'

Pred subotnju izvedbu na Dori pjevač je priznao kako je čak i potražio financijsku pomoć, a sve ne bi li s Kikijem Rahimovskim ostvario priželjkivani rezultat

Tony Cetinski (51) i Kristijan Kiki Rahimovski (39) ove će subote, 13. veljače, zajedno nastupiti na Dori s pjesmom 'Zapjevaj, sloboda je', koju autorski potpisuje Rahimovski. O svojim očekivanjima i detaljima nastupa Cetinski je govorio za IN Magazin

POGLEDAJTE 24 PITANJA S NINOM KRALJIĆ USUSRET DORI 2021.:

-  Znači, da je normalno doba, da nije korone i svega ovog što nam se desilo, ne znam bih li se toliko potrudio i uložio financijskih sredstava. Uzeo sam kredit! Uzeo sam kredit da mogu to sve financirati. Angažiran je nastup, angažirana je tematika, na kraju krajeva pjesma nije spora, dobra je, ima dosta ritma, dosta je energična - najavio je Cetinski.

Sam naslov pjesme mnoge je zaintrigirao i pitaju se o čemu li će Tony Cetinski s Rahimovskim ustvari pjevati na Dori, a on je djelomično odlučio pojasniti.

- O slobodi! Ali ne samo kao jedan tip slobode. Svi tipovi slobode! Sloboda je, htjeli - ne htjeli, glavna tema ovih vremena - objasnio je Tony, koji je posljednjih mjeseci nerijetko medijske stupce punio i svojim stavovima protiv cijepljenja. 

Cetinski je pred subotnju izvedbu na Dori najavio kako vjeruje u pjesmu, a iskusni Tony Hrvatsku je već jednom predstavljao na Eurosongu. Bilo je to 1994. s pjesmom 'Nek ti bude ljubav sva'. U Irskoj je tada osvojio 16. mjesto. 

Najčitaniji članci