To je to što me zanima!

Cetinskog čekale Španjolke nakon koncerta u Londonu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tony Cetinski nedavno je dobio poziv od pjevača Michaela Boltona da nastupi kao poseban gost na njegovu koncertu u Royal Albert Hallu
Vidi originalni članak

Sada ću vam predstaviti svoga velikog prijatelja i odličnog pjevača iz Hrvatske, najavio je na koncertu u londonskom Royal Albert Hallu gosta Tonyja Cetinskog američki pop pjevač Michael Bolton. Tony je s Boltonom izveo “Stand by me”. Zatim je publiku podigao na noge otpjevavši belcanto “O sole mio” i “Caruso”. Nagrađen je velikim pljeskom i pozivom na bis.
- Presretan sam kako je publika reagirala. Ne samo da me nitko ne poznaje nego ne znaju niti kako se moje prezime izgovara, a bili su tako oduševljeni - izjavio je presretni Tony nakon koncerta.
- Da ponovim sve komplimente koje sam dobio od Michaela i ostalih glazbenika, ispao bih najbahatiji kreten. Ako je to bila samo njihova kurtoazija, onda su stvarno fenomenalni glumci - ispričao je Cetinski dodavši kako se osjeća kao da živi svoj najljepši san. Nakon koncerta ga je čekala grupa Španjolki. Tražile su autograme te su se fotografirale s našim pjevačem.
Cetinski i Bolton sprijateljili su se u studenom prošle godine na Tonyjevu koncertu u Zagrebu. Tony je tada otpjevao duet “Dolce suono” s tenorom Joseom Carrerasom. Proljetos je Bolton bio njegov gost na koncertu u Rijeci.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • angel7 29.10.2008.

    i?

  • jedina1301 29.10.2008.

    Svaka cast Toni :)))))

  • mercedes 29.10.2008.

    studengrad i meni............

Komentiraj...
Vidi sve komentare