To je to što me zanima!

Charles fotografijom s unukom izmamio simpatije javnosti

Iako kraljevska obitelj emocije rijetko pokazuje, rođendanskom fotografijom djeda Charlesa i unuka Louisa uspjeli su raznježiti svoje brojne pratitelje
Vidi originalni članak

Najmlađe dijete vojvotkinje od Cambridgea Kate Middleton (38) i princa Williama (37) proslavio je drugi rođendan, a tim povodom je jedna od službenih stranica kraljevske obitelji objavila na društvenim mrežama i nekoliko fotografija zaigranog dječaka Louisa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svoju crno-bijelu fotografiju s mališanom objavio je i princ Charles, kojeg njegova unučad navodno obožava. Prvi u redu za prijestolje slovi kao vrlo angažiran djed, koji poseban odnos ima baš s najmlađim Louisom. 

- Sretan rođendan princu Louisu koji danas puni dvije godine! Princ Louis uživa u zagrljaju svog djeda, princa od Walesa - stoji u poprilično formalnom opisu fotografije.

IMAO BLAGE SIMPTOME Charles ozdravio pa progovorio o koroni: 'Bilo je frustrirajuće'

No, iako kraljevska obitelj emocije rijetko pokazuje, rođendanskom fotografijom djeda i unuka uspjeli su izmamiti simpatije javnosti jednostavno kao vjerojatno malo kad ranije, a čestitkama su se pridružili i brojni pratitelji kraljevske obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nervozni poštar 24.04.2020.

    Dajte smarate nas sa njima, kome su oni vise bitni i zanimljivi u Hrvatskoj?

Komentiraj...
Vidi sve komentare