To je to što me zanima!

Charlesova sestra mrzi Camillu još iz mladosti, a sad je ljuta i na njega: 'Mama to nije htjela'

Princeza Anne navodno je bila jedna od najvećih protivnika toga da Camilla dobije titulu kraljice supruge, a razlog tome je činjenica da su u mladosti bile zaljubljene u istog muškarca
Vidi originalni članak

Najradišnija članica britanske kraljevske obitelji, princeza Anne (72), nikad se nije libila reći starijem bratu, kralju Charlesu (74), što misli o njegovom potezima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Princeza je, kako se priča po kraljevskim kuloarima, ljuta na brata, jer smatra da nije poštovao odluku ili preporuku njihove majke, pokojne kraljice Elizabete II., da njegova supruga Camilla (75) nosi titulu kraljice-supruge, kada on dođe na prijestolje.

214 ANGAŽMANA Otkriveno koji je član kraljevske obitelji najviše radio ove godine

Bez te odluke Camilla bi nosila titulu princeze-supruge. Ono što ljuti mlađu sestru jest Charlesovo ignoriranje kraljičine odluke, pa se iz Camillina naslova izgubila i supruga, a ona je ostala samo kraljica Camilla.

Princeza Anne navodno je bila jedna od najvećih protivnika toga da Camilla dobije titulu kraljice supruge, a razlog tome je činjenica da su u mladosti bile zaljubljene u istog muškarca. 

Dok su Charles i Camilla u mladosti bili vrlo bliski, još prije nego što je tadašnji princ upoznao Dianu, princeza Anne je bila sretno zaljubljena u Andrewa Parkera Bowlesa. Ipak, njihova veza nije mogla imati budućnost jer princezi kraljevska obitelj nikada ne bi dopustila brak s katolikom. 

Nedugo nakon što je Anne morala raskinuti s Andrewom, on se vjenčao s Camillom. Vjenčanje je bilo 1973., a mnogi sumnjaju da je par nastavio aferu i nakon vjenčanja. 

Dodatnu dramu oko Camilline titule u intervjuu s Danom Woottonom za TV-kanal GB News, otkrio je David Emanuel, dizajner vjenčanice koju je nosila pokojna princeza Diana.

Kako kaže, princeza Anne je na jednoj zajedničkoj večeri bijesno rekla šogorici: 'Ti nisi kraljica, ti si kraljica-supruga!'.

- Čuo sam da je bilo poprilično žestoko - rekao je Emanuel i dodao da je u Palači situacija jako napeta, te da novopečena kraljica jako zamjera šogorici zbog primjedbi na odluke njezina brata.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Neprikladan 08.06.2023.

    Jedan veliki kupleraj sa skupim damama!

  • Blood 19.05.2023.

    Izrazito ružnjikavi ljudi.

  • Heroj Oluje 19.05.2023.

    Kako neko može mrziti onaku ljepoticu kakva je Kamila !??

Komentiraj...
Vidi sve komentare