To je to što me zanima!

Charlie Sheen priznao da uz HIV ima i bipolarni poremećaj

Česte promjene raspoloženja uvijek su mi se činile najnormalnijima. Doživljavam ih kao dio svojeg ludog karaktera, rekao je hollywoodski glumac Charlie Sheen (50)
Vidi originalni članak

Glumac je gostujući u emisiji kod dr. Oza priznao da uz HIV ima teške psihičke probleme.

- Imam bipolarni poremećaj. Nekoliko je doktora tako opisalo moje stanje pa sam se zamislio - kaže Sheen i priznaje da se ne bi liječio čak ni da dobije službenu potvrdu jer ne vidi ništa loše u tome.

- Manično se ponašam i pod utjecajem droge, alkohola i ostalih opijata - kaže Charlie. 

Zvijezda serije 'Dva i pol muškarca' u studenome 2015. otkrio je da već četiri godine boluje od HIV-a za koji sumnja da je dobio nakon nezaštićenog seksa s transseksualnom prostitutkom.

- U 28. godini sanjao sam kako nosim veliki znak oko vrata na kojem piše AIDS - rekao je Sheen koji taj san smatra proročkim. Iako je glumac nedavno rekao kako se posvetio trčanju, plivanju i jogi, još ga se može vidjeti pijanog u barovima.

- Odustao sam od uzimanja lijekova i počeo s alternativnim liječenjem. Odustao sam i od alternative kad su mi se pogoršali krvni nalazi - kaže američki glumac koji ne može vjerovati da je doživio 50 godina uz takav razvratni život.

- Pogledajte Sheena. On je mentalno bolestan, ali istodobno neobično senzacionalan i uzbudljiv - kaže neuropsihijatar dr. John Sharp.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Sthanga Železni 19.01.2016.

    Prvom prilikom odo kod doktora da mi napiše da imam taj bipolarni poremećaj jer kad se natankiram ko deva delam pizdarije tak da imam crno na bijelo i aj bok

  • Spec 19.01.2016.

    Ma neka bude i traktor benzinac samo neka nastavi snimati !

  • Linz 19.01.2016.

    Nije sramota danas biti bipolaran.............................ljubi ga majka !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare