To je to što me zanima!

Charlie Sheen se želi smiriti: Vrijeme je da spustim svoj mač

Glumac se liječenju od alkohola podvrgnuo u svom domu jer se nije želio prijaviti u jednu od klinika za rehabilitaciju. Zahvalio se obožavateljima i kolegama na podršci
Vidi originalni članak

Charlie Sheen (45) zabavljao se 36 sati s porno zvijezdama i završio u bolnici. Nakon što je hospitaliziran izjavio je kako ima puno posla za obaviti. Glumac se usporedio s pokojnim Errolom Flynnom, glumcem koji je bio na glasu kao ženskaroš i teški alkoholičar. Flynn je preminuo 1959. godine od srčanog udara. U priopćenju za javnost koje je napisao Charlie Sheen zahvalio se na potpori kolegama i producentima serije 'Dva i pol muškarca'. 

- Riječi podrške mojih obožavatelja posebno su me dirnule. Moram se smiriti. Vrijeme je da spustim svoj mač - napisao je glumac.

Podvrgnuo se liječenju od alkohola u svom domu nakon što je odbio prijaviti se u jednu od klinika za rehabilitaciju. Do kraja veljače namjerava se vratiti na snimanje spomenute serije.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Ivan2707OS 03.02.2011.

    Probaj u ovo zabost MAČ, Možda budeš imo više sreće !!! SRETNO http://www.index.hr/xmag/clanak/video-prsata-lucy-nije-mogla-izdrzati-zakopcana-pa-je-opet-pokazala-bujne-grudi/536196.aspx

  • user_61420 03.02.2011.

    da ne ide izjava: da objesim svoj mač? tako se inače kaže. najvjerojatnije nisu dobro preveli

  • user_68632 03.02.2011.

    Mač? Misliš, nožić?

Komentiraj...
Vidi sve komentare