To je to što me zanima!

Charlize i trend otkrivanja golih poprsja starijih od 30

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jedna od najseksi glumica se bez srama skida u filmovima. Iako novi film u kojem se skinula još nije stigao u kina, njene toples fotografije kruže...
Vidi originalni članak

Charlize Theron (34) već niz godina slovi za jednu od najseksepilnijih glumica svijeta, što je često još više potencirala skidanjem na filmu. Razodijenula se u filmovima "Đavolji odvjetnik", "Prijevara", "Čudovište" i "Dva dana u dolini". Njen najnoviji uradak "The Burning Plain" još se nije pojavio u kinima, a njene topless fotografije već su obišle svijet. Časopis Esquire prošle godine proglasio je Charlize najseksi ženom svijeta. Ove godine laskava titula pripala je Halle Berry (43). Možda se u Charlize javila ljubomora pa pokazivanjem grudi želi opet istaknuti svoju kandidaturu za vrh seksi ljestvice.

NA FILMU I U MODI SVE VIŠE GOLIH GRUDI STARIJIH OD 30
U posljednje vrijeme nekoliko se poznatih žena slikalo s golim grudima i u seksi pozama ili odjeći. Marisa Tomei (44) u svom novom filmu 'Wrestler' ima gole grudi, a na bradavice je stavila i prstene. Keri Russell, poznata po ulozi 'Felicity' u istoimenoj seriji, slikala se u mokroj i prozirnoj majici za magazin 'Details' i pokazala više nego što je htjela. Naomi Campbell (38) nedavno je golih grudi pozirala na umjetničkim fotografijama. Do gola se skinula i Mary Louise Parker (44), koja je svoje draži pokazala u novoj sezoni serije 'Trava'.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • akarampd 10.12.2008.

    To su grudi! Prirodne i prekrasne!

  • teaa 10.12.2008.

    da i what? što niej normalnije da se skidaju žene od25, 30, 40,45 itd nego maloljetnice od 17??U svakom slučaju izgleda prirodnije!

Komentiraj...
Vidi sve komentare