To je to što me zanima!

Charlize Theron: Gledala sam kako mama ubija tatu

Lijepa oskarovka otkriva kako je na nju utjecala tragedija u obitelji te da svakako želi djecu, ali misli da se nikada neće udati jer ne vjeruje u brak
Vidi originalni članak

Charlize Theron (34) poznata je po pažljivom čuvanju intime. U ovom intervjuu iskreno progovara o svom burnom životu. Odrasla je na farmi kraj Johannesburga i s 15 godina gledala kako joj majka Gerda ubija oca, koji ih je godinama zlostavljao i te noći prijetio da će ih obje dokrajčiti. Kartu za bolji život dobila je pobijedivši na lokalnom izboru za manekenke. Glumica je jedna od rijetkih koja nikad nije bila opterećena izgledom. Oscara je dobila 2004. godine za ulogu debele i ružne ubojice.

Kako je na vas utjecalo to što vam je majka ubila oca?
Djetinjstvo oblikuje vaš karakter. Svakog dana sam gledala majku nesretnu. Ono što se dogodilo s mojim ocem bilo je ekstremno, ali majka i ja odlučile smo da nam to neće odrediti život. Nismo mogle birati hoće li se to dogoditi, ali mogle smo birati kako ćemo se s tim nositi.
Kako ste se nosili s tim?
Otišla sam od kuće. Bilo je teško, ali majka me od malena učila da budem samostalna i ne žalim se. U školi znala sam s prijateljima upasti u nevolje, ali bila sam jedina koja je kod ravnatelja sjedila sama, bez roditelja.
Jeste li pomišljali da ćete bijeg naći u alkoholu i drogi?
Bila sam depresivna, daleko od kuće i sama. Kamo bi me to dovelo? Nigdje. Za mene bi to bila ludost.
Je li vam početak glumačke karijere bio težak?
Bila sam naivna. Došla sam u Hollywood ne znajući da tu svi dolaze s istim snom. Ali bila sam odlučna. Bez novca, a zbog ozljede koljena više nisam mogla plesati. Mogla sam se ili vratiti u Južnu Afriku ili okušati sreću. Nisam imala ništa za izgubiti.
Kako vas je promijenila veza sa Stuartom Townsendom?
Stuart je dopro do mene kao nitko prije. Do njega sam sve dečke držala dalje od svog života. Imala sam majku i prijatelje s kojima sam dijelila dobro i loše što mi se događalo. S druge strane, tu bi bio dečko kojem bih se možda povjerila. Stuart je od početka bio asimiliran u moj život. Odmah je upoznao moju majku i prijatelje. Svi su ga zavoljeli, shvatili su da je on pravi prije mene. Zato smatram da ugovoreni brakovi imaju puno dobrih strana.
Kad ste shvatili da ga volite?
Sudbina se urotila da nas spoji. Sretali smo se po Americi, Parizu, Dublinu... Jedne večeri u Irskoj sjedili smo u njegovu apartmanu, pili vino i razgovarali. Tad smo bili zajedno nekoliko tjedana, ali shvatila sam da se zaljubljujem u njega. Ustala sam i rekla: 'Ajmo se spakirati i idemo u L.A.’. Učinili smo to i odmah se uselili zajedno. Bilo je to prije sedam godina.
Ali odlučili ste da se nikad nećete udati...
Moja majka je bila udana. U Južnoj Africi je '70-ih i '80-ih godina razvod bio tabu. Ako je žena bila nesretna u braku, morala je trpjeti. Vjerujem u ljubav, ali ne vjerujem u brak. Hoću znati da se svako jutro budim kraj Stuarta jer to želim, a ne zbog komada papira. Ne vjerujem ni u sreću do kraja života. Sve može završiti sutra.
Želite li djecu?
Bila bih najsretnija da sutra doznam da sam trudna! Ali bilo bi mi drago i da se to dogodi za nekoliko godina. Sigurna sam da ćemo Stuart i ja imati dijete. Dao mi je dao prsten koji nikad ne skidam. Nije zaručnički, ali je simbol naše povezanosti. Ima sićušan tajni pretinac, u koji se može staviti uvojak kose ili malena ljubavna poruka. Stuart mi stavi novu poruku svaki put kad idem negdje bez njega.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • me myself and i 03.08.2008.

    kaze da ugovoreni brakovi imaju dobrih stranu,jel moze neko da pojasni,ne kapiram o cemu ona trubi

  • bipsi2 03.08.2008.

    Koačno, evo i primjera da žena može biti prelijepa i slavna, a NORMALNA i PAMETNA...

  • Elio 03.08.2008.

    da zgodna je što je je....malaysia a tko si ti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare