To je to što me zanima!

Charlize Theron otkrila: 'Nikad nisam bila tako sretna kao na ljetnom odmoru u Hrvatskoj...'

U intervjuu za Vanity Fair, dobitnica Oscara Charlize Theron odgovarala je na pitanja iz Proustovog Upitnika i rekla da je bila najsretnija na obiteljskom odmoru u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Pretprošlo ljeto, 2019. godine glumica Charlize Theron je bila samo jedna od zvijezdi koja je odmor provela uživajući na hrvatskoj obali.

Upitnik se sastojao od 35 brzopoteznih pitanja pomoću kojih bi čitatelji saznali kakva je Charlizeina osobnost. 

Jedno od postavljenih pitanja bilo je 'kada i gdje ste bili najsretniji?' a Theron je odgovorila: "Prošlo ljeto na odmoru s mojim plemenom'. Charlize počinje pričati o Hrvatskoj u 8:23 minuti videa.

Kasnije je Charlize objasnila kako je njezina obitelj putovala kroz malo priobalne Hrvatske i opisala put 'čarobnim'. 

- To je bilo putovanje s nekoliko obitelji i tonom djece i ljudi koje jednostavno jako volim i smatram svojom posvojenom obitelji. Puno sam razmišljala o tom odmoru tijekom karantene - objasnila je.

POVELA I KĆER Uživa u Dubrovniku: Charlize objavila fotku s prijateljicama

Charlize je izjavila da je najsretnija kada je u toploj klimi, pa ne čudi što je odlučila ljetovati na hrvatskoj obali. S njezinim plemenom, kako ih je opisala Charlize, dane su provodili istražujući južnu Dalmaciju, točnije Hvar i Dubrovnik.

Tijekom svog boravka u Hrvatskoj, Charlize je primijećena kako uživa na privatnoj jahti i u lokalnim restoranima na kopnu. Poznata glumica opisala je da je izuzetno zadovoljna lokalnom hranom za koju je rekla da je 'tako ukusna i nevjerojatna!'.

Na odmoru u Hrvatskoj glumica je s kćerima i obiteljskim prijateljima vrijeme provodila radeći ono što najviše voli, jedreći, obilazeći restorane i istražujući prelijepu hrvatsku obalu.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Cipelcug 29.04.2021.

    Hvala gospođi na dobroj reklami.

  • Južni vjetar 28.04.2021.

    Da imamo normalnu, nekorumpiranu vlast na svim razinama, koja bi brinula o ljudima, a ne samo o svojim džepovima, tek onda bi Lijepa naša bila lijepa i nama, a ne samo turistima.

  • os-lega 28.04.2021.

    I ja sam sretan kada odem na godišnji pa kada se vratim u stvarnost pozli mi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare