To je to što me zanima!

Charlotte kreće u vrtić u kojem će uživati u poeziji i lončarstvu

Godina u vrtiću koji je smješten u blizini Kensingtonske palače stoji oko 80.000 kuna godišnje. Princeza će biti u grupi s 32 djece u dobi od tri do pet godina
Vidi originalni članak

Princeza Charlotte (2) će od sljedećeg mjeseca krenuti u vrtić koji je smješten u blizini Kensingtonske palače. Djevojčica će prvo krenuti na 'privikavanje' na kojem će biti i njezini roditelji.

Kad primijete da je Charlotte spremna, princ William (35) i Kate (35) će je ostaviti da se igra s drugom djecom. Djelatnici vrtića preporučuju da mališani donose igračke iz svog doma. Isto tako, inzistiraju da djeca nose kući fotografiju svoje tete kako bi se 'zbližili' s njom.

Charlotte će u vrtiću ići na tečaj lončarstva i poezije, a njezini roditelji će za to izdvojiti oko 80.000 kuna godišnje.

- Oduševljeni smo što je kraljevska obitelj odabrala našu školu - rekli su u vrtiću.

Princeza će biti u grupi s 32 djece u dobi od tri do pet godina.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ri_ko_k_sni_123 18.12.2017.

    A kad se dijete od 2 godine uhvati loncarstva u gline mislim da bude bilo gline svugdje samo ne u obliku posuda...tete garant uzivaju

  • Emanuela13 18.12.2017.

    Dijete ide u vrtić...treba se igrati i kroz igru učiti...kakva crna poezija i lončarstvo

  • bubamaja 18.12.2017.

    Mene bas briga u koji ona vrtic ide i koliko ce on godisnje kostati... Napravite reportazu u hrvatskim skolama i vrticima da vidimo tko od 32 djece ide gladan u skolu i tko nema za uzinu... mozda i pomognemo.. a vijesti o ovoj parazitskoj obitelji me najmanje zanimaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare