To je to što me zanima!

Chaz je plesao, a mama Cher plakala: Pa bio je fantastičan!

Pjevačica je gledala svog sina dok je plesao paso doble. Toliko ju je oduševio da je polomila narukvicu koliko je snažno pljeskala. Chazov nastup jako se svidio i žiriju
Vidi originalni članak

Chaz Bono (40) u američkom 'Plesu sa zvijezdama' plesao je paso doble s partnericom Lacey Schwimmer. Njegova majka Cher (65) bila je u publici i gledala ga je tijekom nastupa. Bila je toliko ponosna i sretna da je pustila suzu. 

- Isuse i Bože! Plakala sam! Nisam mislila da ću biti tako nervozna. Slomila sam narukvicu dok sam pljeskala. Toliko sam ponosna, Chaz je bio fantastičan - napisala je pjevačica na Twitteru te dodala da joj se svidio i nastup Davida Arquetta. 

Chazov nastup svidio se njegovoj majci, a oduševio je i žiri pa je dobio najviše ocjene od svih. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • totasef 11.10.2011.

    Dodje Mujo kod psihijatra i pita njega psihijatar " Pa sta je Mujo, u cemu je problem" Pa eto, doktore u zadnje vrijeme cesto mastam da imam seks sa konjem..., ovaj kobilom.. Pa jel s konjem il kobilom? Pa kobilom doktore, sta vi mislite da sam ja nastran ?

  • user_62814 11.10.2011.

    pa dobro što je promjenila spol...majka vidi da je njeno dijete napokon sretno i zadovoljno sobom.

  • katherine 11.10.2011.

    to su lijepe geste,bez obzira na spol i dob,da cher zivi u hrvatskoj,postidila bi vlastito dijete,kao i vecina...bez brige nisam pobornica promjena spola!

Komentiraj...
Vidi sve komentare