To je to što me zanima!

Chemical Brothersi: I crno i bijelo vino vam je zakon

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iako na stadion stane 20 tisuća ljudi, na travnjaku je plesalo oko 7.000. Chemical Brothersi su bili oduševljeni pršutom, sirom, janjetinom i teletinom
Vidi originalni članak

Naš novi album ‘Further’ nema hit pjesmu, pomalo je psihodeličan, rekli su prije koncerta Chemical Brothers. Britanski dvojac je prvi nastup u Hrvatskoj u nedjelju otvorio hitom 'Galvanize', kojim su 'zagrijali' obožavatelje na Moon and Rocks festivalu u Novalji na Pagu. U elektroničkoj glazbi uživala je Lana Klingor s dečkom Gordanom Bogdanom.
- Nekoliko dana smo na Zrću. Zabavljam se po klubovima i super nam je zajedno. Danju plivamo i vozimo se na ski-liftu - kaže Lana, koja je kćer Kiaru (3) ostavila majci na čuvanje. Glumac Rene Bitorajac plesao je u VIP dijelu sa suprugom Anom, a Mrle iz Leta 3 skakao je u prvim redovima. Na koncertu je bio i bivši predsjednik uprave Croatia osiguranja Hrvoje Vojković, koji je došao s djevojkom Brankom Prišlić (29). Britanski dvojac Tom Rowlands i Ed Simons kazao je da su oduševljeni morem, ljudima i hrvatskim jelima. U hotelu Boškinac u Novalji pili su domaće crno i bijelo vino.
- Oduševljen sam njihovim okusom, ma vino vam je zakon - rekao je Ed. Jeli su janjetinu, paški sir, pršut, teletinu ispod peke. Iako su se na njihovoj listi želja našle i igračke spidermana i playstation, Britanci kažu da je to bilo za njihovu ekipu.
- Ovdje je divno i svakako želimo ponovno nastupati iduće ljeto - kažu glazbenici.

VOJKOVIĆ NE KRIJE NOVU DJEVOJKU
U VIP loži novaljskog stadiona Hrvoju Vojkoviću i njegovoj djevojci Branki Prišlić društvo je pravio Marko Lasić Nered.
- Ovdje imam kuću, pa svake godine navratim. Koncert je odličan - rekao je Vojković.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • SunTzu 23.08.2010.

    Zakon je da VAMA kojima ne podmecu buckuris.....Domacima je smece jer varaju dalmosi na svakom cosku

  • predsjednik03 23.08.2010.

    oni imaju samo ime još, a dosadni su za popizdit !

  • SunTzu 23.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare