To je to što me zanima!

'Cher je pretrpjela srčani udar, pod stresom je zbog problema'

Prije nekoliko dana osjetila je nepodnošljivu bol u prsima. Liječnici su je posjetili u njezinom domu. Poručili su joj da je pretjerala s tabletama i lošom prehranom
Vidi originalni članak

Prijatelji pjevačice kažu da je stres uzrok njezinih zdravstvenih problema, zbog čega je, kako piše National Enquirer, 66-godišnja Cher pretrpjela blaži srčani udar. 

Navodno ima mnogo problema sa snimanjem novog albuma, a djeca je dodatno zabrinjavaju. Elijah (36) ima problema s drogom, a njezina kćer Chastity (44) je prije četiri godine odlučila promijeniti spol pa je sada Chaz. 

Prije nekoliko dana Cher je osjetila nepodnošljivu bol u prsima. Nije htjela ići k doktoru, pa su liječničko osoblje pozvali u njezinu kuću. Poručili su joj da je pretjerala s tabletama i lošom prehranom, te da probleme treba prestati potiskivati. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • WOMANIZER 01.04.2013.

    jel bar kuću uspjela prodat?

  • eminem9 01.04.2013.

    da dica su joj kriva šta je vadila rebro..

  • vrsni_astrolog 01.04.2013.

    cher, bikica kao i ava karabatić, severina, radimir čačić, renata sopek, adele, kristina bradač smoje, giuliano, maksim mrvica, vlado kalember, kelly clarkson, michelle pfeiffer, linda evangelista, chris brown, tori spelling......

Komentiraj...
Vidi sve komentare