To je to što me zanima!

Cheryl Cole pustila suzu zbog Ashleyjeve božićne čestitke

Pjevačica je dobila božićnu čestitku od svog bivšeg supruga. Njeni bliski prijatelji otkrili su kako ju je Ashleyjev znak pažnje toliko dirnuo da je čak pustila i suzu
Vidi originalni članak

Cheryl je imala knedlu u grlu kad je primila čestitku, a čak je pustila i suzu. Nakon svega što se dogodilo između njih, misli da je čestitka jako lijepa gesta. Ovo je bila jako teška godina za nju, a zbog blagdana je postala posebno emotivna, rekao je blizak prijatelj pjevačice za britanski The Sun. 

Cheryl Cole (28) odlučila je ove blagdane provesti s obitelji, a ne s američkim plesačem Derekom Houghom (25) kako je planirala. Naime, dosta joj je stalnog putovanja u Ameriku i natrag te se samo želi malo odmoriti. Derek se ipak nije naljutio i Cheryl je poslao dijamantne naušnice. Kaže da bi više volio da joj ih je mogao dati osobno, ali da razumije zašto je htjela ostati u Engleskoj. Pjevačica se ove godine u rujnu rastala od nogometaša Ashleyja Colea (30) s kojim je bila četiri godine u braku.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • johnny_1 24.12.2010.

    ha moj ashley ,trebali su ti ime dati assholey ,kad si prevario ovakvu macku,za mene licno jedna od najljepsih daman na planeti !

  • Nabukodonosor_1 24.12.2010.

    Sto nije ovo na prvoj slici Monica Belluci? ako nije iste su mi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare