To je to što me zanima!

Chris Brown: Nisam kriv za premlaćivanje Rihanne

Kako je i očekivano, Chris je sudu rekao da se ne osjeća kriv ni za jednu točku optužnice. Rihanna i on se nadaju kako će se sve riješiti nagodbom
Vidi originalni članak

Obučen sav u crno Chris Brown (19) došao je dati izjavu na početku suđenja zbog premlaćivanja Rihanne (21). Rekao je da se ne osjeća krivim za nanošenje teških ozljeda i prijetnje pjevačici s Barbadosa, svojoj tadašnjoj djevojci. Dok je davao izjavu iza njega, u prvom redu, sjedila je njegova majka kojoj su oči bile crvene od plača. U sudnici je bio i Rihannin odvjetnik, koji je rekao kako je pjevačica na Barbadosu s obitelji i da se osjeća dobro. Prenio je njezina nadanja da će se suđenje završiti što prije, i to po mogućnosti nagodbom. Ipak, rekao je da će njegova klijentica doći svjedočiti ako bude potrebno. Navodno se i Brown i Rihanna nadaju da slučaj neće doći do pravog suđenja, nego da će se sve riješiti prije toga. Ako ga osude, Chris bi u zatvoru mogao provesti gotovo pet godina ili će biti kažnjen uvjetno.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Kiki_09 07.04.2009.

    Ma naravno da nije kriv, pa to se ona sama izmlatila! I jos je citam pola sata kasnio na sud!! Koja budala pola sata kasni na sud?? Nadam se da ce se Rihanna dozvati pameti i svjedociti protiv njega!

  • svi_smo_doma 07.04.2009.

    Odležao bi on meni svih 5 godina...

  • Ginaxxx 07.04.2009.

    popizdim na ovakve stvari! jos najbolje da ga puste i da bude drugima primjer kako izmlatiti dobro curu,zenu kada vas ne bude slusala ili kada vam se kliker u glavi pomakne,samo je izudarajte sto jace mozete,samo nastojte da ostane ziva,i stari nema frke jos ces i nagradu za to djelo primiti...MISLIM HALO!! ko nama zenama pomaze,ko stoji iza nas,toliko je psihickog i fizickog maltretiranja zena,a drugi ni okom da trepnu,da pomognu i ispada da je to nesto normalno,dozvoljeno.zena mora biti majka,supruga,raditi,cistiti,kuhati,prati,zadovoljavati ga da ne ode drugoj i jos njegova boksacka vreca u danima njegovog PMSa.ma mislim,to zasluzuje isto kao i seksualni zlostavljaci-REZANJE PENISA! da se mene pita,samo imaju srecu sto nemam pravo glasa !

Komentiraj...
Vidi sve komentare