To je to što me zanima!

‘Chrisa Browna treba strpati u zatvor jer je homofob i vrijeđa’

Klinci koji idealiziraju Browna slušaju i upijaju svaku njegovu riječ. Kad izvrijeđa nekoga zato što je homoseksualac, oni misle da se tako treba ponašati, kaže Bass
Vidi originalni članak

Lance Bass (33), bivši član tinejdžerskog benda NSYNC, prezire kolegu Chrisa Browna (23). Objašnjava da bi ga trebalo strpati u zatvor jer truje mladež homofobnim izjavama.

- Klinci koji idealiziraju Browna slušaju i upijaju svaku njegovu riječ. Kad pjevač izvrijeđa nekoga zato što je homoseksualac, oni misle da se tako treba ponašati - rekao je Bass. Dodao je kako Brown potiče obožavatelje na nasilje. Bass je prije osam godina priznao da je homoseksualac.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • prculjak 09.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • feba 09.02.2013.

    Kakvih problema ima taj Chris?Ako on nije tome sklon a nitko ga ne dira kaj se okomio na gayeve?A kažu psiholozi oni koji su najveći borci protiv homoseksualaca imaju prikrivenih problema sami sa sobom.

  • chelseaMG 08.02.2013.

    slažem se .

Komentiraj...
Vidi sve komentare