To je to što me zanima!

Chrissy izvadila silikone i dobila tortu: 'Grudi, počivale u miru'

Dugo godina bili su sjajni i odradili su svoj posao, ali jednostavno sam shvatila da je vrijeme da ih maknem. Jedva čekam konačno moći zakopčati haljinu svog konfekcijskog broja, spavati okrenuta na trbuh s potpunim komforom.
Vidi originalni članak

Supruga pjevača Johna Legenda (41), manekenka Chrissy Teigen (34) nedavno se na društvenim mrežama pohvalila kako će napokon napraviti nešto o čemu mašta već godinama. Nakon što je s 20-ak godina stavila silikone u grudi, sad ih je odlučila ukloniti. 

POGLEDAJTE VIDEO: Chrissy botoksirala pazuhe

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svoj plan je izrealizirala pa se javila svima onima koji je prate i koji su možda bili zabrinuti kako bi im rekla da je operacija dobro prošla i kako se sada samo treba odmarati kako bi to što brže zacijelilo. 

Zahvat uklanjanja silikona iz svojih grudi, Teigen je shvatila je vrlo ozbiljno pa je bez problema o toj temi razgovarala pred javnosti. Planirala je ona to i ranije, ali baš kad se odlučila na taj podvig, u tom naumu spriječio ju je korona virus, koji se naglo počeo širiti svijetom baš onda kada je ona zakazala operaciju.

U karanteni se nije predomislila, ali je zato strpljivo čekala da se ponovno otvore poliklinike i da se napokon prepusti u ruke stručnjaka, koji će popraviti ono što je već dugo tišti. Na operaciju se odlučila zato što joj silikoni danas samo smetaju i ne može normalno funkcionirati, a i rodila je dvoje djece, kćer Lunu (4) i sina Milesa (2) pa misli da je sada najbolje vrijeme za 'osvježenje'.

- Dugo godina bili su sjajni i odradili su svoj posao, ali jednostavno sam shvatila da je vrijeme da ih maknem. Jedva čekam konačno moći zakopčati haljinu svog konfekcijskog broja, spavati okrenuta na trbuh s potpunim komforom. Nema više velikih grudi! No ne brinite, bit će sve dobro. I dalje ću imati sise, ali bit će to prava masna naslaga, što grudi na koncu i jesu - istaknula je. 

Pratitelji su joj poručili da je bilo i vrijeme da nešto 'učini s njima' jer su joj se objesile i više nije seksi. Operacija je dobro prošla pa se Chrissy javila iz klinike. Kada je stigla kući, dobila je i mali party. Našalila se na svoj račun i snimila tortu koja ju je dočekala u kući.

- Počivale u miru grudi - pisalo je na torti koja je napravljena u obliku ženskih oblina. S njome se našalila i njena kći Luna, koja je na papirić napisala 'Zabavi se skidajući grudi'. 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • _Varešak_ 19.06.2020.

    Super koka.

  • 19.06.2020.

    Ihhhh gorila bi ona

  • 19.06.2020.

    bolje nego sa plastikom

Komentiraj...
Vidi sve komentare