To je to što me zanima!

Chrissy tražila smeđe banane: Dat ću vam Johnove bokserice

Uskoro joj se javila obožavateljica Meg Zukin, koja je imala samo pet banana, no za Tiegen je i to bilo dovoljno. Oni koji su dali bananu, morali su pred 'pomoćnicom' probati komadić jedne od njih
Vidi originalni članak

Chrissy Teigen (31) trebala je šest smeđih banana kako bi naprailva 'banana bread', a tu je svoju potrebu objavila i na Twitteru.

- Ako imate šest smeđih banana i u okolici ste Los Angelesa, poslat ću svoju pomoćnicu po njih. U zamjenu dajem svoju potpisanu kuharicu, Johnove bokserice i paletu sjenila Becca - napisala je Tiegen.

Bokserice su od njenog supruga, američkog pjevača Johna Legenda (38), a 'pomoćnica' koja je išla po banane je njena majka Vilailuck Tiegen.

Uskoro joj se javila obožavateljica Meg Zukin, koja je, istina, imala samo pet banana, no za Tiegen je i to bilo dovoljno. Kako je napisala na Twitteru, oni koji su bili spremni dati Chrissy bananu, morali su pred 'pomoćnicom' probati komadić jedne od njih. Toga nije bila izuzeta ni Zukin.

- Napokon sam uspjela, hvala - napisala je potom Tiegen.

Kako joj je nedostajala još jedna banana, za to se pobrinuo Jake Updegraff, koji joj je prepustio dvije banane, a u znak zahvale dobio je potpisanu kuharicu, muške bokserice i paletu sjenila.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • jozo biber 24.09.2017.

    b lj u v !!!!!!!!!!!!!!!

  • dillinger_1 23.09.2017.

    Super članak koji se bavi relevantnim temama

  • 23.09.2017.

    svašta u hollywoodu

Komentiraj...
Vidi sve komentare