To je to što me zanima!

Christina Aguilera gola pozira zaručniku: Uživa u vrućoj kupki

Christina, ti si božica, ali bolje bi ti bilo da izdaš novi album nego što se tu izvijaš gola po kadi, poručio je glazbenici ljutiti fan. Aguilera se nedavno našla na udaru kritika i jer pretjeruje s filerima za lice
Vidi originalni članak

Pjevačica Christina Aguilera (37) odlučila je svojim obožavateljima pokazati, kako se našalila, malo više golotinje nego inače. Glazbenica se jučer skinula gola i pozirala u kadi, a intimne dijelove tijela je prekrila pjenom. Dok su je neki fanovi pohvalili da nije nikada izgledala bolje, drugi su je iskritizirali jer smatraju da se, s obzirom na glasovne mogućnosti, ne mora skidati gola poput neke trećerazredne reality zvijezde ili starlete.

REMONT Neprepoznatljiva Christina ima nove usne, isprobala i botoks?

- Christina, ti si božica, ali bolje bi ti bilo da izdaš novi album nego što se tu izvijaš gola po kadi u pjenušavoj kupki - jedan je od komentara. 

Aguilera se nije obazirala na 'zločeste' komentare, a navodno je seriju 'umjetničkih' fotografija napravio njezin zaručnik Matthew Rutler (32).

S gitaristom je u vezi od 2010. kada su se upoznali na snimanju filma 'Burleska' u kojem je Aguilera glumila, a Rutler bio jedan od asistenata u produkciji. Prije pet godina su u Los Angelesu zajedno kupili kuću za 10 milijuna dolara (oko 60 milijuna kuna).

Par ima kćer Summer Rain (3), a s bivšim suprugom, diskografom Jordanom Bratmanom (40) ima sina Maxa Lirona (9). 

JE LI PRETJERALA? Fanovi napali Aguileru: Odlično pjevaš, ali prestani s 'filerima'

Pjevačica se nedavno našla na udaru kritika i jer je pretjerala s korekcijama na licu. Osim što je filerima popunila usne, i ostatak lica joj izgleda poprilično 'zategnuto' i neprirodno. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 16.02.2018.

    dobra je

  • dadomatos 16.02.2018.

    Pozira zaručniku pa javno objavi da vidi cjela zemaljska kugla,pa onda kome pozira?

  • slave777 16.02.2018.

    Od prirodno lijepe zene napravi ovo plasticno cudoviste

Komentiraj...
Vidi sve komentare