To je to što me zanima!

Christina Applegate: Moje grudi mi ponekad nedostaju

Popularnoj glumici rak dojke dijagnosticirali su u kolovozu 2008. godine. Kaže da se tada tresla. Bolest je uspješno pobijedila, a 2011. rodila je djevojčicu Sadie Grace
Vidi originalni članak

Glumica popularna po ulozi u seriji 'Bračne vode' progovorila je o emocionalnom slomu nakon što se podvrgnula dvostrukoj mastektomiji (amputaciji dojke). Christina Applegate (40) izjavila je kako nije imala vremena tugovati jer su detalji njezine operacije koja joj je spasila život izašli u javnost. Uz pomoć prijatelja, obitelji i duhovnog savjetnika uspjela je prevladati, kako je ona to nazvala, emocionalni kolaps.

 Christini je 2008. godine dijagnosticiran rak dojke. Drago joj je što je njezina bitka s ovom bolesti ohrabrila druge da se bore i govore o raku dojke, iako bi voljela da je imala više vremena kako bi se pomirila s onime što je očekuje. 

- Nedostaju mi moje grudi ponekad - izjavila je Christina za časopis More te dodala kako se tresla kad su joj bolest dijagnosticirali. Odmah je morala krenuti s promjenama životnih navika, kao što je prelazak na zdravu prehranu. 

Kad se oporavila od operacije, zaljubila se u starog prijatelja Martyna LeNoblea. Par je početkom 2011. dobio svoje prvo dijete, Sadie Grace. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Morwena 24.10.2012.

    Svaka joj čast, uvijek mi je bila simpatična, a sad stvarno može biti uzor!

  • Elena22 24.10.2012.

    Ona meni preee dobra glumica

  • user_57334 24.10.2012.

    a mala je sadie frost pa je sadie grace.

Komentiraj...
Vidi sve komentare