To je to što me zanima!

Christina objavila prvi selfie u toplesu: 'Ovo je samo početak'

Pjevačica je pozirala u toplesu ispred zrcala te najavila obožavateljima da će, od sada, dijeliti s njima intimne trenutke. Aguilera je istaknula je da je ovo tek početak
Vidi originalni članak

Christina Aguilera (34) zaintrigirala je svoje obožavatelje, ali i širu javnost jer je prvi put na Instagramu objavila selfie u toplesu. Uz 'fotku', pjevačica uvjerava obožavatelje da je s njom 'sve uvijek iskreno'.

'Shvatila sam da je vrijeme da s vama počnem dijeliti neke osobne stvari. Ovo je tek početak', dodala je Christina, a obožavatelji su je počastili brojnim komplimentima te su izrazili iznenađenje ovim nenadanim potezom. 

Christina je u svibnju završila svoj angažman u showu 'The Voice' u kojem je bila mentor, a američki tabloidi pišu da joj ne žele produljiti ugovor za još jednu sezonu. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • kung fu panda 13.08.2015.

    rekla bi moja kčerka od 4 godine :slikala se u titama i gačama

  • ninadalmatina 13.08.2015.

    kada usporedimo žene nekad i sad (u svakom smislu) moram primjetiti da smo jako uznapredovale, ali ne prema naprijed, već suprotno,,,,danas smo poniženije nego ikada prije,,,,,niti jedan muškarac se nije (i ne mora) slikati gol da bi uznapredovao bilo kao glumac, pjevač, model, a mi žene,,,,Bože, di god se okrenem obnažena gola ženska tijela,,,katastrofa,,,,emancipacija na djelu....nema šta

  • mjato 13.08.2015.

    ajme meni, još jedna ludača na instagramu

Komentiraj...
Vidi sve komentare