To je to što me zanima!

Ciganović i Mehun partijali na zatvaranju sezone kluba H2O

Posjetitelji kluba H2O ispratili su prvu sezonu na najbolji mogući način. Na posljednjem partiju provodili su se i Snježana Mehun, Neven Ciganović i ELFs-i
Vidi originalni članak

Uz provod i najpopularnije strane i domaće hitove posjetitelji kluba H2O ispratili su prvu sezonu na najbolji mogući način. 

Nadolazeće ljetne avanture su pred nama a klub nova druženja najavljuje za jesen. Posljednji ovosezonski vikend u jednoj od najpopularnijih zagrebačkih clubbing destinacija protekao je u party atmosferi, a u ljetnu glazbenu pustolovinu plesom do zore zajedno su zakoračili poduzetnica Snježana Mehun, tv urednice Martina Podgorski  i Lana Pavić, manekenke Antea Kodžoman i Kim Kosanović, modni dizajner dvojca Elfs Aleksandar Šekuljica, nogometaš Luis Ibanez, modni znalac Neven Ciganović te brojni drugi. 

Party subota pokazala se kao odličan početak ljetnih provoda, sklapanja novih prijateljstava ali i novih ljubavi, a klub H2O u novoj nam sezoni koja nas očekuje od ove jeseni, najavljuje brojne nove nezaboravne partije, glazbene goste i uzbudljiva iznenađenja. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • lugwig 11.07.2015.

    velike muskarcine ispalili magnuma .... hahaahahahh bože baci ciglu i budi precizan

  • bzzzz 07.07.2015.

    kako je ovaj Ciganovic bio lijep prije operacija...

  • bubleha 07.07.2015.

    Vijest od krucijalnog značenja za našu zemlju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare