To je to što me zanima!

Karibi na asfaltu: Gusarice su nove vladarice modnih pista

Martina Felja inspiraciju za kolekciju našla je u 'Piratima s Kariba'. Manekenkama je raščupala kosu i oko glave im omotala marame. Njene kreacije obožava P. Hilton
Vidi originalni članak

Ivica Klarić otvorio je u četvrtak prvu večer Dove Fashion.hr-a na zagrebačkom Velesajmu. Dizajner je predstavio kolekciju za muškarce za proljeće i ljeto 2012. Dominirale su bermude i naočale u stilu Supermanovog ovozemaljskog identiteta Clarka Kenta.

Omiljena dizajnerica holivudskih zvijezda Martina Felja inspiraciju za kolekciju pronašla je u filmu 'Pirati s Kariba' i organizaciji za očuvanje kitova Sea Shepherd. Manekenkama je raščupala kosu i oko glave im omotala marame. Njezine kreacije obožava bogatašica Paris Hilton, a Martina je presretna što će danas dobiti štand na Fashion.hr industriji.

Dizajner Ivan Alduk dio revije posvetio je pokojnoj pjevačici Amy Winehouse. Djevojke su prošetale pistom dok je svirala njezina balada “Love Is A Losing Game”. Izgledale su kao njezine dvojnice. Vizažisti su im oči našminkali debelim crnim tušem, a kosu natapirali. Večer je zatvorio Ivica Skoko.

Publiku je oduševio elegantnim večernjim haljinama. Revije su iz prvih redova gledale pjevačica i kantautorica Alka Vuica, Emilija Kokić, glumica Ankica Dobrić te voditeljice Petra Nižetić i Marijana Batinić.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ninockha 30.09.2011.

    kako mi je dobra ova šuljica na 7 slici.. odlična

  • zgodna curica 30.09.2011.

    mršava je ta vedrana... jebeš manekenke... sportašice rules. obline rules

  • vedran_zgb 30.09.2011.

    Ova Linardićka je nešto presavršeno, čudo od cure

Komentiraj...
Vidi sve komentare