To je to što me zanima!

Cigi fura 'ružne' tenisice poput Kim: Nije me ona inspirirala, ne pratim što radi ta luda obitelj

U tenisicama Yeezy imaš osjećaj kao da hodaš po oblacima. Mislim da ću ih naručiti u još nekoj boji. Obožavam udobnu obuću kao što su šlape, rekao nam je Cigi
Vidi originalni članak

Neven Ciganović (49) pozirao je za društvenu mrežu u novim tenisicama, a njegovi pratitelji su odmah uočili kako ima iste tenisice kao Kim Kardashian (40).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Riječ je o tenisicama Yeezy, čija je preporučena maloprodajna cijena u SAD-u bila oko 500 kuna, no zbog limitirane kolekcije i dizajnerskog potpisa starletinog supruga Kanyea Westa (43), od kojeg se trenutačno razvodi, postizale su i mnogostruko veću cijenu po svom izlasku. Iako više ne žive na istoj adresi, Kim i dalje “fura“ suprugove tenisice, a Cigi je oduševljen modelom kojeg ima u dva primjerka. Osim toga, Cigi nosi srebrnu jaknu, a Kim srebrne hlače. Zbog te su fotografje pratitelji napali Kim da nosi ružne tenisice.

ULETI U INBOX Cigi: 'Najviše poruka sam dobio kada sam imao trajnu erekciju'

- Što je ovo. Izgledaju kao svemirske peraje. Meni je neugodno koliko su ružne ove tenisice. Tko bi dao toliko novca za ovu gadost. Ovo je nešto najružnije što sam vidio - samo su bili neki od komentara ispod fotografije Kim u suprugovim tenisicama.

Cigi se, kao i inače, ne zamara negativnim komentarima i mišljenjima drugih. No ističe da ga nije najslavnija starleta inspirirala za outfit.

- Nije me inspirirala Kim jer ne pratim što radi ta luda obitelj. Odavno nosim Kanyeve tenisice. Kupio sam ih čim su izašle. U ovaj najnoviji model sam se odmah zaljubio jer izgledaju kao Crocsice, koje također obožavam nositi. U tenisicama Yeezy imaš osjećaj kao da hodaš po oblacima. Mislim da ću ih naručiti u još nekoj boji. Obožavam udobnu obuću kao što su šlape - kaže nam Cigi.

Ljetos se tako na modnoj reviji prijateljice Snježane Mehun pojavio u Crocsicama. I dok su se dame prešetavale na reviji u visokim štiklama, društveni kroničar pojavio se u Crocsicama sa zlatnim logom Louisa Vuittona, koje je obukao uz čarape koje je nategnuo gotovo do koljena.

- Ovo je Louis Vuitton za siromašne - našalio se tad, kao i obično, Ciganović.    

POGLEDAJTE 'POLIGRAF' S CIGIJEM:

Idi na 24sata

Komentari 68

  • ivana kiss 03.04.2021.

    nije loše,samo previše operiran

  • D. Kalic 31.03.2021.

    Oni nisu normalni, a kako se zove tvoje stanje?

  • MarjanaKrstavac 30.03.2021.

    Ovo je Ciganović ,mislim i pitam se dali ga mama prepoznaje,covjce sto uradi od sebeeee

Komentiraj...
Vidi sve komentare