Obavijesti

Video

Cigi: 'Najviše poruka sam dobio kada sam imao trajnu erekciju'

Cigi: 'Najviše poruka sam dobio kada sam imao trajnu erekciju'
6

Neven Ciganović odlučio je 'zaviriti' u svoje poruke na društvenim mrežama. Pročitao nam je najzanimljivije ulete, hejt komentare i zahtjeve koje je dobio

VIDEO

Dobivam poruke oko savjeta za plastične operacije. Odlučio sam to početi naplaćivati i to je nešto čime se sada bavim. S nekima sam čak bio na putovanjima kada su išli na operacije pa usput i sebe doradim, rekao nam je društveni kroničar Neven Ciganović u serijalu 'Uleti iz inboxa'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Odlučio je zaviriti u svoje poruke na društvenim mrežama i pročitati najzanimljivije, najčudnije i najsmješnije poruke koje je dobio na svojim društvenim mrežama. Do sada su u svoje poruke za YouTube kanal 24sata zavirile Alex Ognjena, Anezi, Ena Friedrich te Juraj Šebalj.

Cigi, koji se trenutno nalazi u Beogradu, nedavno je sudjelovao u reality show 'Parovi'. Nedavno je izvadio masno tkivo iz ‘ljubavnih ručki’, koje su mu onda ubrizgavali u čelo. Kako kaže, na uvrede koje dobiva, uzvraća.

- Obožavam takve poruke. Na njih odgovaram i obično, kad im odgovorim, se više ne jave jer oni očekuju da ja njima neću odgovoriti - rekao je Cigi koji na takve poruke odrešito odgovara. Dodaje da te poruke većinski dobiva od mlađe publike, ali da ne vidi smisao zašto bi uopće itko pisao 'hejt komentare'. 

No, osim 'hejt komentara' i onih o plastičnim operacijama, Cigi dobiva i poruke podrške te ulete. Pročitao nam je poruku jednog od njegovih fanova koji mu je napisao da želi biti kao on, a dobio je poruke i od mlađih muškaraca koji hvale njegov izgled i žele se naći s njim uživo.

- Neki priželjkuju i moj pornić. Svi koji to čekaju, izaći će uskoro, ali ne iz 'kućne radinosti', već profesionalni - otkrio nam je Cigi.

Objasnio nam je da je najviše poruka dobivao u razdoblju kada mu je nakon jedne od estetskih operacija dijagnosticiran prijapizam, odnosno trajna erekcija. Kako kaže, tada su svi htjeli da im pošalje fotografiju njegovog 'ponosa'.

- Svi su bili oduševljeni tom idejom da ti 'ponos' može cijelo vrijeme stajati ukrućen. Sve je to zanimalo kako izgleda i htjeli su se poigrati s njim - rekao je kroz smijeh Cigi i objasnio da do sada nemoralne ponude nije dobivao. 

Njegovi komentari o Maji Šuput, Jeleni Karleuši i Marku Grubniću često pune medijske stupce. Objasnio nam je kako su to većinom ljudi koji svojim objavama i provociraju i žele da ih se komentira. Dodao je kako ga većina nakon takvih komentara blokira i uopće mu ne odgovori na njegove komentare.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Neven Ciganović: ‘Uskoro izlazi moj filmić za odrasle’ | ULETI U INBOX 07:52

- U zadnje vrijeme definitivno Maju Šuput ne smijem komentirati da ne bih dobio ječmenac. Možda je to savjet i drugima - zatrudnite pa vas neću komentirati - zaključio je kroz smijeh Cigi.

Serijal 'Uleti iz inboxa' te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našim Facebook, Instagram i TikTok profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode