To je to što me zanima!

Cigi: Ukakio sam se kad sam gledao "Gole vijesti''

Cigi je kazao kako obožava horore ali se nikad u životu nije više "ukakio" nego kad je gledao "Gole vijesti" i operirane grudi Gianne Apostolski
Vidi originalni članak

Neven Ciganović kritički se osvrnuo na prvu emisiju "Golih vijesti" i voditeljicu Giannu Apostolski. Kazao je kako obožava horore ali se nikad u životu nije više "ukakio" nego kad je gledao te vijesti.
- Nisam siguran koji prizor mi je bio više zastrašujući, kada sam voditeljicu ugledao obučenu ili kad je obnažila svoje razroke grudi - napisao je stilist na svom blogu. Neven ističe kako je u toj operaciji prste sigurno imao Dr. Frankenstein koji je od Gianne stvorio svoju nevjestu. Naime, voditeljici su se vidjeli šavovi na njenim, kako kaže Neven, istok-zapad grudima.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • smuc 26.09.2008.

    Navodno je Cigo prohodal s dva mjeseca, svima se gadilo dič ga na ruke pa je jadan moral prohodati..

  • mirni1 26.09.2008.

    upravo nađoh ovo na netu hahahahahhahah; Kad se Neven rodio majka je rekla :\"Moje Blago\", a otac: \"Ajmo ga zakopati\". Nevenova mama je morala biti pijana da bi ga hranila. Kad se Neven rodio, doktor je pljusno i njega i njegove roditelje. Točno se zna kad je Neven rođen. Njegovo lice zaustavilo je sat.

  • ANA MARIJA 26.09.2008.

    Da mi je znati tko je Cigija imenovao glavnim kritičarem, i što je na umu imao njegov plastičar kada ga je \'\'stvarao\'\'?

Komentiraj...
Vidi sve komentare