To je to što me zanima!

Čije cipele su ljepše? Severina, Indira i Nina kao manekenke...

PJEVAČICE POSTALE MANEKENKE Poslije Severine i Indire Vladić i Nina Badrić postala je zaštitno lice bosansko-hercegovačkog proizvođača moderne obuće
Vidi originalni članak

Iako je na pozornici stalno gledamo u štiklama, Nina Badrić (41) novu reklamu snimila je u ravnim čizmama. Nakon što su plakati na kojima pozira sa skupim švicarskim satovima obišli svijet i nakon što je postala zaštitno lice bečkog luksuznog nakita, Nina Badrić pristala je reklamirati i cipele.

- Izabrali smo je jer je vole i cijene svi na prostorima bivše Jugoslavije. Nina je bila idealna za našu novu kampanju jer smo novu kolekciju namijenili ženama njezine dobi - rekli su nam proizvođači obuće iz BiH.

Nova kolekcija, čije je zaštitno lice Nina, počet će se prodavati od 1. kolovoza. Pjevačica je s brendom potpisala ugovor na godinu dana. Hoće li neka od linija nositi Ninino ime, još se ne zna. Sličan manekenski posao za hrvatski brend nedavno je odradila i Indira Vladić (39). Dok Nina još ne zna hoće li cipele koje reklamira nositi na koncertima, pjevačica dance benda Colonia pohvalila se kako rado pjeva u vrtoglavim štiklama koje nosi na plakatima, a neke od tih cipela nosi i svaki dan.

- Ne znam koliko pari imam. Cipela nikad dosta pa se može reći da sam prava ovisnica o njima - rekla je Indira.

Trend reklamiranja obuće pokrenula je Severina (41). Splićanka je već dvije godine zaštitno lice slovenske modne kuće. Dok je bila trudna, snimila je šaljivi video u kojem je poučavala žene kako pravilno hodati u štiklama. Sin Aleksandar (1) krajem prošle godine, kad je imao samo devet mjeseci, i sam se pojavio u reklami s mamom. Za prvi manekenski posao nije dobio honorar, ali proizvođač mu je darovao dječje cipele.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Živorad 12.07.2013.

    Indira i Nina su iz BiH a Sevka je srpskinja iz Splita.

  • KIKI2907 11.07.2013.

    Baš me zanima kak cebu stoje opanci ?

  • digić 11.07.2013.

    Cipele su mrak ja sam ih htel kupiti na Jakuševcu ali nisam našel taj model pa bi ovim putem zamolijo gos. Sevku ako mi može javiti gdje ih je moguče kupiti ,njoj jako LEPO stoje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare