To je to što me zanima!

Cijena? Prava sitnica: Prodaje se 'skrivena' vila G. Višnjića

Goranova vila smještena je u naselju Blue Streets, u čijoj se blizini nalazi poznati Sunset Strip. Ograđena je visokim zidom te je daleko od losanđeleske vreve
Vidi originalni članak

Vila Gorana Višnjića (42) mediteranskog stila u dobro ograđenom naselju Bird Streets našla se u ponudi agencije za nekretnine The Williams Estates i to po cijeni od 4,5 milijuna dolara. 

Vilu opisuju kao 'ograđeno utočište' okruženo zelenim površinama i savršeno za obitelji. U opisu vile ističe se soba za jogu, dnevni boravak uređen u marokanskom stilu s kaminom i terasa koja gleda na bazen. 

Vila na dvije etaže ima 4 spavaće sobe i 5 kupaonica te se ističe da je lokacija 'dovoljno privatna i za najdiskretnije kupce'. 

Višnjić je svoju holivudsku karijeru počeo graditi kada je dobio ulogu u hit seriji 'Hitna služba' 1999. godine kao Luka Kovač. Od tada, igrao je manje uloge u mnogim filmovima, glazbenim spotovima i TV serijama. 

Nedavno je završio snimanje sci-fi seriji 'Extent' u kojoj, uz Halle Berry (48), ima glavnu ulogu. Seriju je producirao Steven Spielberg (68). 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • 24.09.2015.

    Koji kic od kuce.Nebi je kupila ni za 4,5$

  • Montenegro Diamantes_ 23.09.2015.

    ..Za moj ukus..previše drečavih boja..ja sam pristalica bež-bijelih nijansi..

  • mama2misa 23.09.2015.

    ja bi rado imala takvu a svi vi koji pričate da je ružna baš bi voljela vidjeti u kakvim kučama ili stanovima živite...a kupaona ima toliko zato što je u americi običaj da svaka soba ima i svoju kupaonu i jedna posebna kupaona za goste..

Komentiraj...
Vidi sve komentare