To je to što me zanima!

Čileanac s Trešnjevke: Miguel je naš vlastiti Micheal Jackson

Prodao sam sve što sam imao, kuću, automobil, pa čak i namještaj kako bih se preselio u Francusku i radio kao Jacksonov imitator, rekao je Čileanac Miguel Concha Carrasco (37)
Vidi originalni članak

Zadnjim novcima kupio sam karte za pjevačev koncert u Londonu, ali je on umro, ispričao je Miguel.

On je imitator pokojnog glazbenika, a u hrvatski show 'Supertalent' prijavio se jer želi naći posao u Hrvatskoj.

- Plesom sam se počeo baviti s pet godina kad sam kupio Jacksonov album ‘Thriller’. Bio sam klinac, a već sam znao da će mi Michael promijeniti život. Gledao sam ga na televiziji i učio plesati kao on, a onda sam dobio ponudu života i postao sam službeni imitator pjevača za Latinsku Ameriku - rekao je Miguel.

Za svaki nastup priprema se po nekoliko sati kako bi bio što sličniji kralju popa. Pažljivo bira odjeću u kakvoj je nastupao Jackson pa je spreman iskeširati i po nekoliko tisuća kuna za sako ili jaknu ukrašenu šljokicama kakvu je nosio pjevač. Za koncerte se šminka po uzoru na pokojnog pjevača. Nakon Jacksonove smrti tjednima je bio u depresiji. Oporavio se na putovanju po Španjolskoj, na kojem je upoznao Hrvaticu, zbog koje je došao u Zagreb.

- Zaljubio sam se u nju i odmah sam odlučio doći ovdje. Premda smo ona i ja brzo prekinuli, odlučio sam ostati u Hrvatskoj - kaže Miguel, koji je u Čileu ostavio sina Miguela Juniora (19). Plesač ga želi dovesti na ljetovanje na jadransku obalu, a pokazat će mu i stan na zagrebačkoj Trešnjevci u kojem živi.

- Moj sin je student strojarstva i jako mi nedostaje. Razdvojeni smo već godinama, ali smo ostali bliski. On ‘Supertalent’ prati na internetu i veseli se mojem nastupu. Često mu šaljem snimke svojih nastupa koje pokazuje prijateljima - rekao je latino zavodnik, koji je omiljen među kumicama na Trešnjevačkom placu.

- Bakice su me brzo zavoljele te mi daju popust na sir i vrhnje te jaja, a ja sam naučio nekoliko riječi hrvatskog da se možemo lakše sporazumjeti - rekao je Miguel koji je kao imitator pop pjevača nastupao i u zagrebačkim klubovima.

Na gažama ga prate prijatelji s kojima se druži u Zagrebu, a kaže da je baš zbog 'purgerskog mentaliteta' odlučio ostati u metropoli.

Iako je nezaposlen, iz Zagreba, kaže, ne želi otići. 

- Rijetko uspijevam dogovoriti nastupe u Zagrebu jer me publika još ne poznaje dovoljno. Ali kad ljudi vide moj nastup, zaljube se u Jacksona, pa čak i oni koji ga prije nisu slušali - rekao je Čileanac, koji se nada da će u 'Supertalentu' biti među finalistima. U svojem je kvartu skupio ekipu navijača koji će glasati za njega.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • pejo_t 26.03.2016.

    odličan umjetnik, bit će sigurno pobjednik supertalenta :D

  • LananasObradovič 25.03.2016.

    Odličannnn :)

  • Dr Rudonja 2 25.03.2016.

    a jel si prodao i bulju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare