To je to što me zanima!

Čini se da se Rihanna ne misli obući: Po cijele dane u bikiniju

Crni bikini istaknuo je Rihannino utrenirano tijelo i utegnuti trbuh. Pjevačica trenutačno odmara na rodnom Barbadosu gdje svo vrijeme provodi u tulumarenju
Vidi originalni članak

Sve je očitije da je pjevačica svoj godišnji odmor odlučila provesti u golišavom izdanju, a s fotografijama s odmora svaki dan popunjava Instagram. Za Rihannu (25) se nikako ne bi moglo reći da je sramežljiva, pa ona tako nimalo ne skriva da je ponosna na svoju stražnjicu, ali i na cijelo tijelo. 

Ovoga puta s obožavateljima je podijelila svoje fotografije u crnom kupaćem kostimu u kojem je pozirala. Crni bikini istaknuo je Rihannino utrenirano tijelo i utegnuti trbuh. Pjevačica trenutačno odmara na rodnom Barbadosu gdje svo vrijeme provodi  u tulumarenju i druženju s bliskim prijateljima. 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • black_cat 12.08.2013.

    jel ona malo iskompleksirana i isfrustrirana usprkos lovi koju ima?

  • TomislavTommislav_1 11.08.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • domagoj2305 10.08.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare