To je to što me zanima!

Ćiro Blažević: Čini mi se da Nives nije uračunljiva

Nives Drpić izjavila je u "Red Carpetu" kako je dinamovac Šime koji ju je 1998. silovao na podu hotelske sobe tada bio heroj u očima nacije
Vidi originalni članak

Nives Drpić izjavila je u "Red Carpetu" kako je dinamovac Šime koji ju je 1998. silovao na podu hotelske sobe tada bio heroj u očima nacije. Bio je zvijezda jer je igrao u reprezentaciji. Tvrdi da je bio moćan i imao mafiju iza sebe. Zbog toga ga nije prijavila.
- Čini mi se da ta žena nije uračunljiva - komentirao je Nivesine optužbe tadašnji izbornik reprezentacije "vatrenih" Ćiro Blažević.
- Ne shvaćam zašto na takav način zabavlja javnost. Takvim pričama najveće zlo čini onome kome bi najmanje smjela, a to je moj sin Dino Drpić, koji ju je unatoč svemu oženio - kaže Ćiro.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • entoni 30.10.2007.

    Glupost ne znači da neka žena neće odbiti jer je netko sportaš i oni su ljudi sa željama! Ta dosadna nives šta je uopće radila bez roditelja po hotelu sama? Nije išla kupiti čokoladu sigurno no bar je dobila bananu! Pa šta misli da ima još netko da ne zna da je njeno međunožje kao javna garaža! Zasitila se Drpićeve kite ionako ga nije htjela kada je slinio za njom dok je ona pušila po školskim wc-ima! Jadni Dino koup joj neki dobar vibrator možda prestane slati vapaje kako joj je daoadno u braku! Čitaj između redova..... Valjda bi trebalo napraviti natječaj tko je najpoželjnija pička u državi proglasiti njenu i možda se onda posveti obitelji!!!!!

  • hercegovka 30.10.2007.

    ćiro je u pravu nives je glupa i teska kurva samo mi nije jasno kako je dino moze volit,iz daleka se vidi kako manipulira s njim, a mislim da je snjim samo zbog njegovog novca. da nije dine nebi se ni probila u javnost ovako kao sto je sad

  • sined 30.10.2007.

    ciro majstore

Komentiraj...
Vidi sve komentare