To je to što me zanima!

Ćiro Blažević: Imam više od 100 satova, a WTI su najbolji

Blažević veliki je ljubitelj i sakupljač ručnih satova. Nikad nije bilo teško odriješiti kesu za dobar sat. WTI modeli su ga oduševili jer su kvalitetni, lijepi i povoljni
Vidi originalni članak

Oduševio sam se čim sam vidio WTI satove. Čestitam dizajnerima koji su ih osmislili za mali novac i veliko zadovoljstvo, kaže Ćiro Blažević (80). Trener je veliki ljubitelj i sakupljač ručnih satova.

- U Švicarskoj sam nekad radio u tvornici satova i sjećam se da su me jako maltretirali. Tada sam odlučio da ću jednog dana, ako ću moći, kupovati sve vrste satova koji mi se svide - govori Ćiro.

Pohvalio se kako ima i pet raritetnih satova. Unatoč bogatoj kolekciji koju je godinama skupljao, nije mogao odoljeti ni World Time International satovima. Nogometni trener kaže da su WTI satovi vrlo mladenački i vedri, kao stvoreni za njega. Vjeruje da će biti pravi ljetni hit. Za sebe je odabrao model Speed Racer s crnim remenom ukrašenim crvenim prugama.

- Doma imam više od 100 satova, ali volim ih kupovati. Imam i jako skupe, ali ovi WTI su stvarno vrh - kaže Ćiro.

Novi WTI modeli muških satova mogu se kupiti uz tjednik Express po iznimno povoljnoj cijeni od 79,90 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • dragoi 17.06.2015.

    lakomni starac.nista vise...odi u penziju pij caj i uzivaj u zivotu. lovu neces ponijet za sobom, a obitelj jr zbrinuta....relac stari.

  • SAIBABA 17.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Linz 17.06.2015.

    Zna Ćiro koliko je sati i bez sata !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare