To je to što me zanima!

Ćiro Bobanu Rajoviću: Sjećam te se kao dobrog nogometaša

Crnogorski pjevač Rajović došao je u Zagreb gdje se družio s Nenadom Ninčevićem koji mu je napravio zadnji glazbeni album
Vidi originalni članak

Puno sam pjevao u Zagrebu ali ovo mi je prva promocija albuma ovdje. I jako sam sretan da su mi tolike face došle, rekao je Boban Rajović (46). Crnogorski pjevač sinoć je u klubu Opera promovirao novi album "Dito". Na promociju su mu došli brojni ugledni glazbenici ali i sportaši.

Bobanov najmiliji gost bio je Ćiro Blažević (83). Trener svih trenera sjetio ga se jer Rajović je nekad bio dobar nogometaš i vjerojatno bi nastavio graditi sportsku karijeru no imao je brojne povrede. Život ga, rekao je, nije mazio. 

– Otac mi se selio iz grada u grad, borio se za posao, za život, nije bilo novca. Osjećao sam da imam karizmu i pokazalo se da mu je sudbina zabavljati ljude – rekao je Rajović. Novi album napravio mu je Nenad Ninčević (57).

– Danas mi je baš sretan dan. Album je odličan, siguran sam da će dobro proći a napokon se i ja mogu pohvaliti da imam selfi s Ćirom – rekao je Ninčević. Među ostalim pjesmama na novom albumu je i njegova pjesma "Stvari lagane" u novom aranžmanu gdje Rajović pjeva i recitira nježne stihove. Na CD-u "Dito" su i dueti s Mladenom Vojčićem Tifom (57) i Džejem Ramadanovskim (52).

Tifa se na promociji družio s kraljem svadbi, Ivanom Martićem (52). Martić prati Bobanov opus, pa su se u razgovoru prisjetili i Rajovićevih početaka. Boban je sa samo 19 godina pjevao po klubovima u Danskoj i Švedskoj. Pjevao je prije glavnih zvijezda večeri kao što su Vesna Zmijanac, Lepa Brena.... Onda je 2000. otišao u Beograd i snimio prvi album "Boban" koji je odmah bio dobro prihvaćen. 

– Oduvijek sam znao stvoriti dobru atmosferu, svi su mi govorili da pokušam s pjevanjem i drago mi je da sam ih poslušao – rekao je Rajović koji je u međuvremenu snimio još šest albuma. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • mikipula 12.05.2018.

    Marlboro se puši

  • arwenn 11.05.2018.

    Wtf is Boban Rajovic ?

  • silaaaa 11.05.2018.

    Jel kovacic bio

Komentiraj...
Vidi sve komentare